Klockrent

Den ena kvinnan är mamma till den andra – men ingen kan lista ut vem som är vem

Annons
av nuntium
17 februari, 2020
Annons

Man brukar säga ibland att äpplet inte faller långt ifrån trädet när man pratar om föräldrar och barn som är väldigt lika varandra.

Oftast kan man ju se vem som är förälder och vem som är barn, men i det här fallet är det svårt.

Annons

Joleen Diaz, 43, och hennes dotter Meilani Parks, 19, är ett sånt fall. De blir ständigt förväxlade med att vara systrar, skriver The Mirror.

Trots att det skiljer 24 år mellan dem, skapar 19-åriga Meilani och hennes mamma Joleen förvirring när de vistas tillsammans. Folk kan inte skilja på dem och tror att de är syskon.

View this post on Instagram

#happythanksgivng 🧡

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Enligt Joleen har hennes unga utseende med generna att göra.

– När Meilani var liten så hörde hon folk säga att min mamma kunde vara min syster, så det går nog i arv. Jag var ju dessutom väldigt ung när jag fick barn så vi skulle ju kunna vara syskon, säger Joleen till The Mirror.

Och inte nog med bra gener så tar Joleen bra hand om sin hud.

View this post on Instagram

Happiest of bdays to the one person who understands me like no other♥️ilysm…don’t know what I’d do without you!!

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

– Min hudvård är nästan som en religion för mig, jag började med det redan när jag var tolv, då brukade jag använda mammas hudvårdprodukter i smyg. Jag är också väldigt noggrann med att alltid använda solkräm eftersom vi bor i Kalifornien, säger Joleen till The Mirror.

 Joleen och Meilani står varandra väldigt nära och umgås mycket, Meilani har ingenting emot att hon är väldigt lik sin mamma. Men Joleen är noggrann med att inte inkräkta på sin dotters privatliv.

– Vi har aldrig gått ut och festat tillsammans, och jag kan inte se det hända heller. Jag har haft mitt roliga och stannar hellre hemma med en kopp te och en bra film, säger Joleen till The Mirror.

View this post on Instagram

🌞🏖💞

A post shared by Joleen Diaz (@joleendiaz) on

Annons
Dela på Facebook