Berättelser

Chris föddes utan armar och ben – En riktig inspiration när man får veta vart han arbetar…

Annons
av nuntium
27 september, 2019
Annons

Ett jobb som är väldigt fysiskt krävande och kräver arbete precis varje dag är att jobba på en bondgård. Men inte nog med det så är det ett jobb som man måste ge 400% på och jobba hårdare än någonsin, iallafall om man är som Chris. Han föddes nämligen utan armar och ben, men en riktig inspiration!

När Chris föddes var han fullt frisk men med en funktionsnedsättning, nämligen att han saknade både armar och ben. Han växte upp i kanadensiska Alberta bland traktorer och djur på en bondgård.

Annons

Hans funktionsnedsättning var inget som satte stopp för honom, snarare tvärt om – när han var nio år ville han köra traktor själv. Självständig och envis var något som stämde bra på Chris och han ville inte ha några proteser på sig när han gick till skolan.

Han är en riktig kämpe och idag inspirerar han massor av människor världen över – delvis genom att hålla olika föredrag. Han jobbar även kvar på familjens bondgård.

Bildkälla: Youtube

Bildkälla: Youtube

Ingen dröm är för stor

Chris har följt sina drömmar och barndomsdrömmen är uppfylld – han jobbar som bonde och han brukar köra traktorerna helt själv.

– Jag är helt oberoende och det är helt tack vare hur mina föräldrar uppfostrat mig, säger Chris i tv-programmet SuperSoul Sunday.

Vill du följa Chris kan du göra det på hans egen Facebook-sida ”Om jag kan” där han delar med sig om sitt liv med tusentals följare.

Vill du veta mer om hans dagliga jobb på gården, kolla här:

Annons
Dela på Facebook