Okategoriserade

Big Brother tillbaka i TV-rutan – men med lite ändring från tidigare…

Annons
av nuntium
25 september, 2019
Annons

Dokusåpan du kan följa 24 timmar om dygnet i 100 dagar är snart tillbaka! Programmet visades senast 2015 och du som följde det då vet vad vi pratar om, nämligen dokusåpan Big Brother! Tillbaka nästa år 2020 i TV4, som nu avslöjar de stora ändringarna inför kommande säsong…

Nu är det dags igen. Big Brother är tillbaka i tv-rutan redan i vår, då vi kommer få följa ett gäng färgstarka personer. För dig som kikat förut så vet ni att vi tidigare fått sett starka profiler som Carolina Gynning, Linda Rosing, Marcelo Peña, Hannah Widerstedt, Annica Englund och Kitty Jutbring.

Annons

Nästa år blir det ett 20-årsjubileum för dokusåpan Big Brother, då det sändes i Sverige första gången år 2000.

– Big Brother revolutionerade tv-världen när det sjösattes i Nederländerna för 20 år sedan och det går fortfarande oerhört starkt internationellt. Med dagens teknik och smarta telefoner så är Big Brother mer rätt i tiden än någonsin tidigare och vi ser verkligen fram emot att få göra ett helt nytt och modernt Big Brother, säger Fredrik Arefalk, kanalchef TV4 och C More film, i ett pressmeddelande.

Han forsätter:

– De tekniska förutsättningarna för att låta tittarna följa och styra vad som händer i huset är på en helt annan nivå idag och vi tror att det kommer locka den unga digitala generationen, men även en bredare publik som har följt Big Brother tidigare.

Tittarna ännu större makt

Den här gången när programmet sänts kommer det att vara vissa ändringar, så för dig som följt programmet förut kommer det bli lite nytt. I tidigare säsonger har tittarna haft stor makt och kunnat påverka vilka som får stanna kvar i huset och vilka som får lämna varje vecka. Den här gången kommer inte bara tittarna ha större makt än tidigare utan även chans att vara delaktiga i en hel del uppdrag som deltagarna i huset kommer utföra.

Något annat som kommer ändras jämfört med tidigare är castingen för programmet.

– Castingen ser lite annorlunda ut än tidigare säsonger av Big Brother. Det vi söker nu är ett tvärsnitt av Sverige som det ser ut idag, främst i åldern 20-30 år, medvetna personer som har koll på sin omvärld, är verbala, har humor och det lilla extra. Annorlunda är bra, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4.

Känner du dig träffad och som att det här skulle kunna vara något för dig? Vill du kamma hem den stora prissumman på en miljon kronor som vinnaren av programmet får. Då tycker jag att du ska ta tag i det och söka!

Här söker du till programmet!

Under våren 2020 är Big Brother tillbaka i tv-rutan och kommer att visas sygnet runt på TV4 play och C more. Vill du se en sammanfattning av dygnet så ska du kolla på Sjuan varje vardag.

Annons
Dela på Facebook