Kändisar

Benjamin Ingrosso om ny flickvän efter exflickvännen – ”Jag började nästan…”

Annons
av nuntium
22 september, 2019
Annons

Mycket musik som släpps handlar om kärlek, ofta om olycklig kärlek eller om uppbrott efter sin stora kärlek. För Benjamin Ingrosso är det inge annorlunda. Efter uppbrottet med hans tidigare flickvän Linnea Widmark släppte han en hel del musik som handlade om just det…

Benjamin Ingrosso, 22, bekräftade tidigare i år att det tagit slut med flickvännen Linnea Widmark. Det var i mars tidigare i år som det blev officiellt, att det tog slut efter nästan sex år tillsammans. Han bekräftade det i en intervju med Expressen efter låtsläppet för låten I’ll be fine somehow.

Annons

Låten skrevs tillsammans med den norska artisten Julie Bergan och Benjamin tyckte att det var jobbigt att spela in låten eftersom den handlar om relationen med ex-flickvännen Linnea Widmark.

– Det var jättefint. Så otroligt vackert. Jag började nästan gråta i studion för att det var så känslomässigt, sa Benjamin till Expressen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Countdown starts tomorrow 🤙🏽

Ett inlägg delat av BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso)

Ni kanske känner igen Costa Rica som släpptes i juli i somras. Det är inte så svårt att även den låten handlar om ex-flickvännen Linnea Widmark eftersom det är en plats hon älskar att besöka. Ännu tydligare blir det av Benjamins kärlekspik i slutet av låten. Sista textraden lyder:

”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Söker ny flickvän

Benjamins syster Bianca Ingrosso har en egen youtube-kanal som säkert många av er följer. I en ny video där hintar Benjamin att han letar efter en ny flickvän.

– Finns det någon vacker tjej där ute, som skulle vilja ha en kille som mig? säger han och tillägger:

– Slide in i mina DM:s.

Benjamins syster är inte blyg med att uppmana Benjamin att tala om vad det är han söker hos en framtida ny flickvän. Benjamin förklarar:

– Kvalité. Sjukt rolig humor, helst dålig humor. Vacker, men det blir hon om hon är rolig, säger han.

Stämmer det in på dig? Då kanske du är den Benjamin söker…

Annons
Dela på Facebook