Nyheter

Barn hittad död i bostad i småstaden Laholm

av nuntium
24 mars, 2019
Annons

I den lilla och barnvänliga staden Laholm har polisen nu hittat ett avlidet barn i en bostad. Polisen har anhållit två personer för vållande till annans död och grannarna är i chocktillstånd, skriver Expressen.

I den annars så lugna och barnvänliga staden Laholm på västkusten fick polisen under torsdagsmorgonen in ett larm om ett dödsfall. När polisen kom till platsen hittade de ett avlidet barn och kunde på plats dessutom anhålla både en man och en kvinna för vållande till annans död. Man vet ännu inte vad som var orsaken till att barnet avlidit.

Annons

Nyheten sätter skräck i det annars så lugna området

En sådan förskräcklig händelse som ett avlidet barn har aldrig tidigare hänt i den lilla staden Laholm. Nästan alla grannar känner varandra och är nu i chock. Det diskuteras såklart öppet om vad som kan ha hänt barnet. Något sådant tragiskt får bara inte hända. Flera av grannarna är chockade och upprörda då de har egna barn och bara kan försöka att sätta sig in i situationen.

Sprids som en löpeld

Det är inte bara i Laholm som den tragiska nyheten har spridit sig. Många personer i områden runt omkring staden har fått höra det på radion. Men främst är det via grannarna man har fått ta del av den hjärtskärande händelsen som skakat om staden.

Polisen kommer framöver att hålla förhör med den misstänkta mannen och kvinnan och det återstår också att se vad som var orsaken till barnets död.

Dela på Facebook

Annons