WTF

Barista lånar inte ut toaletten till arg kvinna – det övervakningskameran fångar lämnar alla i chock

Annons
av nuntium
16 april, 2019
Annons

Att arbeta inom service är inte alltid så lätt. Folk har en tendens att klaga på saker och ting som ofta en expedit får ta skulden för.

Man får ofta se exempel där en en servitris eller en stackars person i kassan på Ica får skulden för att en vara är för dyr eller att det är fel på köttet. Dessa personer måste lära sig att rikta sin ilska mot ett annat håll.

Annons

Vissa människor kan helt enkelt inte bete sig bland andra personer, vilket faktiskt är rätt vanligt.

Den här kanadensiska kvinnan kommer in på ett café som tillhör kedjan Tim Horton. Kvinnan är välkänd av personalen för att vara stökig och får därför ett ”nej” när hon ber om att få låna deras toalett.

Bildkälla: Youtube

Personalen på caféet litar inte på kvinnan efter chanserna som hon tidigare har fått. Den här kvinnan har svårt för att bete sig på ett bra sätt.

Det blir först en argumentation mellan kvinnan och expediten och kvinnan blir helt ilsken. Killen som står bakom disken står på sig då kvinnan redan har förbrukat alla sina chanser att låna toaletten på caféet.

Därefter gör kvinnan någonting oväntat. Hela stället stelnar till. Det övervakningskameran fångar på bild är rent ut sagt galet.

Polis tillkallas till caféet

Polis tillkallades till platsen och kvinnan kunde gripas. Det är inte första gången som kvinnan står emot rättvisan, enligt den lokala polismyndigheten.

En talesperson för caféet Tim Horton säger i ett pressmeddelande:

”Vi försöker skapa en trivsam miljö för våra gäster. Vi är djupt bekymrade av vad det här klippet visar, för vår personals säkerhet är av högsta prioritet för oss”.

Se klippet nedan:

 

Annons
Dela på Facebook