Klockrent

Äntligen: Här är armbandet som ger dig elstötar när du äter för mycket godis

Annons
av nuntium
24 september, 2020
Annons

Har du problem att hålla fingrarna borta från sötsaker? Då kan det här vara lösningen för dig.

De flesta personer vill leva hälsosammare och äta nyttigare, men ibland är det lättare sagt än gjort. Man behöver helt enkelt lite hjälp ibland.

Annons

Som ett hjälpmedel till personer som vill sluta med sina dåliga vanor så finns det nu ett armband som har en enkel uppgift: den ger dig elstötar när du gör fel sak, skriver 9gag.

Armbandet heter Pavlok och är framtaget med syftet att få användaren att sluta med sina ovanor, oavsett om det gäller rökning, skräpmat eller godis.

Youtube

Stöt rakt in i handen

Du använder armbandet genom att först mata in vilken ovana man vill bli av med, till exempel att sluta äta sötsaker. Då känner armbandet av när handen närmar sig munnen, och ger dig en liten stöt. På det här sättet ska din hjärna avvänjas alla ovanor du vill bli av med.

Armbandet kan användas till avhjälpning för alla typer av vanor, från godis till shopping eller rökning.

”Sluta röka, sluta bit på naglarna, sluta dra dig i håret. Pavlok är den naturliga lösningen som kommunicerar med din reptilhjärna och hjälper dig att bli av med dina ovanor”, skriver de på sin sajt.

Vad är då priset för att bli av med sina ovanor? Armbandet kostar i nuläget omkring 1 500 kronor, ett pris värt att betala kanske?

Pavlok

Vad tror ni, kan ett armband hjälpa dig att bli av med beroenden?

Annons
Dela på Facebook