Berättelser

Änkan kollar på bilderna från bröllopet – plötsligt upptäcker hon en skrämmande detalj som hon tidigare missat

Annons
av nuntium
12 mars, 2018
Annons

Emma Cotillard från Storbritannien hade äntligen hittat den stora kärleken och gift sig med sin stora kärlek Justin. Kort därpå så gick Justin bort. När hon tittar på deras bröllopsbilder upptäcker hon någonting som hon önskat att hon gjort tidigare.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord och det stämmer. Ibland stämmer det alldeles för mycket.

Annons

Emma hade sett fram emot den romantiska smekmånaden som dom skulle ha tillsammans. Det hon inte visste då var att det var början på en mardrömsresa.

De hade precis kommit iväg på sin resa när Justin en morgon började skrika på Emma att hon skulle gå ut från rummet. Emma som var gravid i sjunde månaden reagerade extra mycket på hans beteende eftersom hon var mer känslosam på grund av graviditeten.

– Han kunde inte minnas att jag var gravid i sjunde månaden med vårt första barn. Han trodde att jag var en främling, berättar hon för brittiska Daily Mail.

Justin var bara 29 år och de symptomen som han hade var oroväckande. Paret beslutade sig för att avbryta resan och flyga hem. Väl hemma fick paret ett besked som gjorde paret chockade.

Läkarna konstaterade att Justin hade max två år kvar eftersom han hade en aggressiv hjärntumör.

Justin började gå i behandling samma dag som deras dotter föddes. Men trots det så blev det snabbt sämre.

Justin gick bort i maj förra året. Allt gick väldigt fort men nu i efterhand så har Emma sett någonting som hon tidigare inte sett.  – Om man tittar på bröllopsbilderna nu så kan man se att hans högra ansiktshalva hänger neråt, säger Emma.

Se deras berättelse här nedan:

Vid minsta lilla avvikande beteende så uppmuntrar Emma andra att uppsöka läkaren. Ifall en tumör upptäcks tidigt kan liv räddas. Dela gärna vidare för att sprida budskapet.

Annons
Dela på Facebook