Skoj

Amanda köpte ett linne från Wish för 9 kronor

av nuntium
17 februari, 2020

Vid det här laget har nog de flesta hört talas om sajten Wish där man kan göra riktiga shoppingfynd. Att handla från Wish kan man göra för bara ett par kronor, vilket Amanda gjorde. Men hur såg linnet ut som hon köpt i verkligheten egentligen?

Wish är bra på många vis. Det finns en möjlighet att shoppa sjukt billiga saker. Det finns allt från kläder och smink till verktyg. Jag tror att vi alla har nog funderat att beställa saker därifrån men sedan backat för man tänker ”hur ser prylarna ut i verkligheten egentligen?”.

Du har med största sannolikhet beställt både det ena och det andra genom Wish eller liknande appar där det går att göra riktiga fynd. Tyvärr så är en hel del av de grejer som man får inte av någon högre kvalité, men det har man nästan lärt sig vid det här laget.

Nu har det blivit populärt bland svenska Youtubers att beställa saker från Wish och visa upp vad dom köpt i sina videos. Det valde Youtubern Amanda Strand att göra.

Hon shoppade flera saker, bland annat ett linne som är väldigt populärt just nu. När man beställer linnet på Wish så ska det enligt deras bilder se ut så här:

Priset för linnet var 9 kronor, men inklusive frakt så fick Amanda betala 36 kronor. Det är ett helt okej pris för ett sånt här snyggt linne, men hur ser det egentligen ut i verkligheten?

Amanda visar i sitt videoklipp när hon öppnar paketet. Då säger hon att den ser väldigt stor ut och att hon måste ha BH under för att kunna visa upp den eftersom den är så pass genomskinlig.

Kolla i videoklippet här ovan hur den såg ut!

DELA gärna artikeln med dina vänner!

Annons
Dela på Facebook