Klockrent

8 personer som råkat skicka riktigt pinsamma sms till helt fel person

Annons
av nuntium
17 februari, 2020
Annons

De här personerna har totalt misslyckats när det kommer till att skicka meddelanden till familj och vänner. Det är så pinsamt.

Att man skickar sms till fel person har man ju varit med om, men dessa personer har gjort bort sig totalt. Personerna delar med sig på reddit, skriver Indy100.

Annons

Skickat till fel person på jobbet

”Efter att ha hånglat med en kollega på fyllan så skickade jag ett sms för att be om ursäkt och se till att allt var okej mellan oss. Jag ville också göra det tydligt att jag tyckte att ingen av våra övriga kollegor skulle veta om det. Jag skickade det till en kollega med samma namn… snart visste alla om det”

Sexiga sms till fel person

”Jag träffade en person på en musikfestival och vi hade det lite ”kul” medan vi lyssna på Beach Boys. några veckor senare skicka jag henne ett meddelande där det stod ”Varje gång jag hör Beach Boys så får jag stånd”. Tyvärr så skickades det till en kunds fru istället som hade samma namn.”

Skickade fel gällande ett dödsfall

”Jag skrev någonting såhär ”han gick bort imorse, det var plötsligt, läkarna säger att han var i sömn och att det var fridfullt.”

”Det skulle skickas till min fru och var om en väns pappa som hade gått bort.”

”Men istället skickades det som svar till min bror som undrade hur vår andra bror mådde… Jag mådde så dåligt över att jag skrämt honom så.”

Så fel

”Min bror och jag var påväg hem från vår andra bror. Han sitter bredvid mig när jag får ett sms från honom.”

”Jag längtar tills jag är i dig”

Vi antar att det är menat till en flickvän och inte till honom…

För mycket information

”Mitt ex och jag var fulla och hade ett bråk. Han kallade mig en hora och stormade ut ur mitt hus. Jag skrev ett sms till min bästa vän och skrev: Haha -exets namn- kallade mig nyss en hora och sprang ut… och ja.. jag råkade skicka det till min pappa som skulle träffa honom för första gången dagen efter.”

Lite för nära syskonrelation

”Min syster smsade mig en gång (istället för sin man) om hur sjukt bra hennes onani session var.”

Mardrömmssmset

”Min mamma råkade skicka ett sms till mig där det stod: Tack för en bra morgon ;). Det var menat till min pappa.”

Bajssms till obehöriga

”Jag skrev till min kompis att jag skulle ringa tillbaka när jag hade bajsat klart men att det kunde ta lite tid eftersom att jag ätit snabbmat dagen innan. Jag skickade med lite bajs-emojis i slutet av smset också. Sms skickades istället till målaren som jobbade nere i köket medan jag satt på toan. Jag ville dö.”

Annons
Dela på Facebook