WOW

8 kändisar som vi alltid trott varit fula – men kolla vilka snyggingar de är på riktigt

Annons
av nuntium
22 februari, 2019
Annons

Skådespelare måste lägga ned en hel del tid och jobb på sig själva för att bli den karaktär som de ska spela. Det gäller att göra om både sitt utseende och även göra så insidan lämpar sig för just den karaktär man ska vara. Av den här anledningen så finns det risk för att en riktig snygging kan vara hur ful som helst i sin roll och även tvärtom.

1. Taryn Manning

Taryn har spelat flera olika karaktärer i sin karriär, men hennes kanske mest kända karaktär hittills är Tiffany ”Pennsatucky” Dogget i Netflixs egna serie ”Orange is the new black”. Jämför Taryn när hon spelar sin karaktär och i verkliga livet.

Annons

2. Cate Blanchett

Under 2007 släpptes ”I’m not there” som var löst baserat på livet för Bob Dylan. Regisören Todd Haynes valde ut sex olika skådespelare för att spela sångaren. En av dessa var den kvinnliga australienska skådespelaren Cate Blanchett. För att se mer ut som Dylan spenderade Blanchett en hel del tid i sminkstolen. Troligtvis använde hon peruk, om inte hennes hår färgades och klipptes på lämpligt sätt.

3. Jaleel White

Jaleel White kommer förmodligen förbli känd som Steve Urkley i ”Family Matters” (Räkna med bråk) som är en amerikansk komediserie som är idag mycket populär världen över med många tittare. Det här beror främst på att Jaleel såg annorlunda ut i det verkliga livet.

4. Ben Kingsley

En av Ben Kingsleys mest ikoniska roll spelade han i huvudrollen 1982, i filmen ”GANDHI”, som de vann en Oscars med 1983. Men den som känner till Kingsley vet att han är brittisk och att Gandhi var indian. Det behövdes specialsmink för att få honom att se ut som en indian.

5. Amy Sedaris

Amy Sedaris är det perfekta exemplet på vad lite kläder, smink och ett fånigt uttryck kan göra för att förändra hur vi ser ut när man spelar en karaktär. Sedaris, som spelar rollen som Jerri Blank i ”Strangers with candy”, ser helt annorlunda ut i verkliga livet.

6. Charlie Chaplin

Charlie Chaplins filmkarriär i USA inleddes med en rad korta stumfilmer. Fem år senare var han med och grundade filmbolaget United Artists. Han var en av de få tidiga Hollywoods stora stjärnor som klarade övergången från stumfilm till ljudfilm. Hans mest vanligaste karaktär, Luffaren, hade en liten mustasch, bar kläder som inte passade rätt och gick roligt.

7. Jared Leto

Jared Leto är känd som en av de mest mångsidiga skådespelarna i Hollywood. Han är en duktig skådespelare som har ett utomordentligt flexibelt utseende. När det blev klart att han skulle spela jokern i ”Suicide Squad” blev många exalterade över hur han skulle se ut.

8. Daveigh Chase

År 2002 spelades ”The ring” in som är en amerikansk skräckfilm. Den karaktär som man minns mest därifrån är Samara, flickan som vi alla drömde mardrömmar om. Det är inte många som vet att denna karaktär spelades av Daveigh Chase. De flesta känner inte igen henne eftersom hon inte ser ut som Samara i verkliga livet.

Vilken otrolig skillnad det är på dessa skådespelare och hur dom ser ut i verkliga livet!

DELA artikeln med dina vänner!

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Annons
Dela på Facebook