Kärlek

7 dejter du måste göra med din partner i höst

Annons
av nuntium
21 oktober, 2020
Annons

Vi går mot mörkare tider, men man behöver inte deppa ihop för det! Ta tillvara på hösten genom att mysa lite extra med din älskling. Här är 7 dejttips du garanterat måste prova i höst!

1. Ta en promenad bland höstlöven

Det bästa med hösten är den friska luften och alla vackra färger ute. Njut av hösten genom att gå på en mysig promenad med din partner.

Annons
yellow-leafed trees under white clouds

Unsplash

2. Se en romantisk film

Fixa en bio-dejt och kryp ner under en filt med popcorn och njut av en romantisk film i höstmörkret!

3. Laga en hemlagad höstmiddag

Hösten bjuder på många härliga råvaror så varför inte tillaga en härlig höstgryta tillsammans. Drick något gott till, lyssna på er favoritmusik och ha en mysig kväll.

4. Gå på spa

Ge er kropp en lyxig present och spendera en dag på ett spa! Koppla av och njut av varandras sällskap. För er med tajtare budget kan man även fixa en spa-dag hemma!

5. Sträckkolla filmer

Det behöver inte vara krångligare än så, att bara ligga under en filt och mysa med en film en mörk höstkväll är så underskattat.

Free Photo | Couple watching movie in bed

Freepik

6. Gå på utflykt med picknick

Passa på innan vintern är här och gå på picknick! Klä på er varmt och fyll termosen med varm choklad eller kaffe och ta en skön tur i skogen.

7. Sov över på annan ort

Har ni tid för en weekend tillsammans? Åk och sov över på annan ort och utforska något nytt ställe. Ett tips är att åka till landet och sov över på någon mysig herrgård!

Annons
Dela på Facebook