Kändisar

Över 6 år tillsammans: Nu gör Molly Sandéns kärleksbesked fansen oroliga

Annons
av nuntium
16 februari, 2019
Annons

Den 14 februari så var det alla hjärtans dag och det gick att se hur flöden på sociala medier överfylldes med bilder på kärlekspar som uppvaktade varandra.

Men nu har flera fans rynkat på pannan efter att varken sett eller hört något från Molly Sandén tillsammans med sin kärlek Danny Saucedo.

Annons

Mollys kryptiska svar gjorde fansen ännu mer oroliga och nu fortsätter oron bland fansen om paret kan ha gått skilda vägar.

Molly Sandén och Danny Saucedo är ett av Sveriges mest populära och folkkära kändispar. Dom har varit tillsammans i över sex år och har sedan tre år tillbaka varit förlovade och att uttrycka sin kärlek till varandra är inget som paret försökt dölja.

Till exempel så beskrev Danny sin käraste Molly som ”världens grymmaste tjej” i sin egentitlade dokumentär.

Under alla hjärtans dag så väntade fans ivrigt på att få ta del av parets romantiska firande. Men många väntade förgäves: det blev helt utan resultat. Inte ett enda ord om paret i deras sociala medier.

View this post on Instagram

@m0llys du är världens bästa människa. Lyxen att få dela tillvaron med dig är löjlig. Tack för att du pallar med mig och mina tillkortakommanden. Det här kan jag ju säga till dig face 2 face men jag VILL att alla ska veta! Löjligt va 😎✌️ #kärlekärtöntigt #ohyeah

A post shared by D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo) on

Kryptiska orden gör fansen oroliga

Det blev inga kärlekshyllningar till varandra på varken Danny eller Mollys sociala medier. Molly skickade istället kärlek till sin bästa vän.

”Vårt bästa liv Roshi Hoss. Ett glas i handen, dans i håret å leende på läpparna. Happy Valentines my love”, skrev Molly Sandén på Instagram.

Detta kryptiska inlägg fick fansen att undra var Danny höll hus.

En fråga: ”Danny?”, medan en annan undrade: ”Var är Danny?”.

View this post on Instagram

Ser lite skraj ut på denna men det är ju inte helt oläskigt att jag ska leka programledare i Live-tv för första gången på onsdag i @diabetesgalan … Har bästa tänkbara uppbackningen dock! Är ni med oss? 💙#diabetesgalan2018 (Bilder av Eero Hannukainen)

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

”Jag ska jobba”

Expressen tog kontakt med Molly Sandén för att höra hur det låg till på alla hjärtans dag. Molly Sandén skulle tydligen jobba.

– Jag ska faktiskt ha konsert då, så jag ska jobba. That’s Life. Jag kommer förmodligen sitta och trycka en hel burk geléhjärtan i en loge någonstans. Det kommer vara min Alla hjärtans dag, sa hon till Expressen.

Hoppas vi snart får svar från paret!

 

Annons
Dela på Facebook