Intressant

35-åringen har lagt ner en förmögenhet på att se dubbelt så gammal ut

Annons
av nuntium
10 juni, 2019
Annons

Många gör nästan vad som helst för att se yngre ut nuförtiden. Fitnessbloggaren Pavel Ladziak, 35, gör det motsatta, och gör succé.

Silverräv utseendet verkar fungera, för polska bloggaren Pavel har fått 370 000 följare på sitt Instagram-konto. Enligt honom själv är det hans unika utseende som gjort att han står ut från mängden och fått personer intresserade av hans konto.

Annons

Det hela började med att Pavel upptäckte några gråa hårstrån i sitt skägg och bestämde sig för att färga skägget ljusare. Han upptäckte att hans nya look genererade fler följare och började därmed lägga ner pengar på att se äldre ut.

Pavel är bara 35 år och därmed inte en ”äkta” silverräv, men hans medvetna val att försöka se äldre ut gör att han kan misstas för en vältränad 60-åring.

Pavel Ladziak Källa: Instagram

Frun ett fan av den äldre looken

Vad tycker man om att vara gift med någon som aktivt försöker se 30 år äldre ut? Pavels fru Magda verkar inte ha något emot det, tvärtom har hon också fallit för hans äldre ”look”.

Hon kan ses posera på bilder med sin man.

Pavel, Magda Källa: Instagram

Hon verkar inte vara ensam. Den senaste tiden har man sett en trend på Instagram, där silverräv utseendet, dvs grått skägg och hår, är alltmer populär.

Även om de flesta kanske inte är lika unga som Pavel så verkar ett äldre utseende locka följare för många.

Ett annat exempel på det gråa hårets charm är italienske affärsmannen Gianluca Vacchi, 49, som kör på samma look, enligt The Sun.

Gianluca Vacchi Källa: Instagram

Alla ni som hittat ett grått hårstrå i skägget och fått panik kan nu vara lugna. Det är tydligen supertrendigt!

Annons
Dela på Facebook