Okategoriserade

23-åriga Amanda lider av den sällsynta sjukdomen – är k*t hela tiden

Annons
av nuntium
7 oktober, 2019
Annons

När Amanda var i trettonårsåldern upptäckte hon att det var något fel. Några år senare fastslog läkarna att hennes konstanta upphetsning beror på en kronisk sjukdom.

Amanda McLaughlin från USA, fick diagnosen PGAD. Ända sen Amanda var liten har hon lidit av sjukdomen som innebär att hon är konstant sexuellt upphetsad.

Annons

– Det är inte kul att vara k*t hela tiden. Det känns som om man ska få orgasm och den känslan försvinner aldrig. Skulle du vilja ha stånd hela tiden? Jag skulle inte tro det. Det är konstant, säger Amanda i en dokumentär av BBC Three.

Amanda avslöjar i dokumentären att hon började märka att någonting var fel när hon var runt 13 år. När hon var mellan 15 och 18 år onanerade hon ”mycket mer än en normal tonåring”, berättar hon.

Tog inte oron på allvar

Amandas familj trodde hon var sexberoende och idag berättar hennes mamma att hon ångrar att hon inte tog Amandas oro på allvar. När familjen fick reda på att Amanda hade PGAD, persistent genital arousal disorder – ihållande genital upphetsning utan relation till sexuell lust – blev de lättade.

Det fanns äntligen en förklaring. Sjukdomen innebär att man är upphetsad under längre perioder och att orgasmer inte får upphetsningen att försvinna. Den ständiga upphetsningen skapar smärta i bäckenet och lidande, det finns inget känt botemedel mot PGAD.

Varje dag äter Amanda 30 olika mediciner för att lindra smärtan och för att dämpa känslan sitter hon på värmekuddar och iskuddar om vartannat.

Hon berättar att hela hennes liv har påverkats av sjukdomen.

– Om jag inte hade det här problemet hade jag kunnat jobba och köra bil. Jag vill ju ha barn i framtiden, säger hon i dokumentären.

Annons
Dela på Facebook