Oj

22-åriga Kalis lösning på sina akne-problem har setts av tusentals på nätet

Annons
av nuntium
25 juli, 2019
Annons

Efter stora problem så fick Kali hjälp av en hudläkare mot sin akne. Hennes före och efterbilder på Instagram delas nu av tusentals personer.

Under tonåren är det många som har problem med akne. Det är inte särskilt roligt och det är svårt att dölja sina besvär då det oftast syns väldigt tydligt.

Annons

En av de personer med akne-problem under sina tonår var 22-åriga Kali Kushner. Hon testade bokstavligen allt hon kunde komma på för att bli av med sina besvär, utan resultat.

Till slut så fick hon träffa en hudläkare som skrev ut ett läkemedel till henne, som hon skulle ta under ett halvår. För att följa sin utveckling skapade därmed Kali ett Instagram konto där hon regelbundet lade upp bilder på framstegen.

22 000 följare

Idag har det gått två år sedan projektet började och Kali har fått över 22 000 följare.

– Jag startade ärligt talat inte kontot med idén eller målet att bli uppmärksammad. Jag försökte bara hålla koll på mina framsteg, säger Kali till Cosmopolitan.

Hennes bilder har gjort succé och delats över hela internet. Nedan så kan du se Kalis förvandling efter att använt det utskriva läkemedlet.

Källa: Instagram

– Jag brukade tycka att det var konstigt, för jag tyckte inte jag gjorde något magiskt. Jag tog bara Accutane och massa selfies, men nu har jag förstått att anledningen till att så många följer mig är för att ingen lägger upp såna här bilder, säger Kali.

Hon fortsätter med att kritisera samhällets syn på akne och problem med hyn.

– Akne är fortfarande nedtystat och skamligt i samhället, att ha bra hy är höjden av skönhet, så om du har en finne eller fler. Då ska du bara våga lägga ut en bild på det. Det är nästan som att det är något fel på dig, vilket inte stämmer.

Vi är väldigt glada för Kali och hennes häftiga förvandling, alla förtjänar att känna sig bekväma med sitt utseende!

Annons
Dela på Facebook