Hemskt

16-åringen filmade sin egen död

Annons
av nuntium
10 mars, 2019
Annons

Skönhetsdrottningen från Ukraina direktsände sin vansinnesfärd tillsammans med sin vän samtidigt som de sågs dricka alkohol. Bara några sekunder senare så kraschar vännerna rakt in i en lyktstolpe. Deras liv gick inte att rädda, rapporterar Daily Mirror.

I filmen kan man se hur vännerna Sofia Magerko, 16, och Dasha Medvedeva, 24, färdas i en BMW i hög fart. Tjejerna skrattar och dricker alkohol. Man hör hur en av tjejerna säger ”Hej killar” in i kameran, men sekunder senare så svartnar allt. Man kan höra i bakgrunden hur bilen kraschar in i en lyktstolpe.

Annons

I filmklippet kan man även höra hur förbipasserande rusar fram till olycksplatsen. Man hör en manlig röst, som troligen pratar med larmcentralen säga:

– Helvete, det är en död kropp här, och en har ramlat ur bilen.

Dog omedelbart

Sofia Magerko dog på platsen och hennes vän Dasha fördes till sjukhus med livshotande skador, men hennes liv gick inte att rädda.

Denna olycka ägde rum i Izyum i Ukraina, vilket är den stad som Sofia även gjort sig ett namn som skönhetsdrottning.

Klippet här nedan är deras egna livesändning. Den ligger uppe på Youtube och vi vill varna känsliga tittare. Anledningen till att klippet finns på Youtube är för att avskräcka andra från att köra påverkad.

Dricka alkohol? Parkera bilen!

Dessa två unga tjejer miste livet på grund av att dom körde påverkade. Att dricka alkohol och köra bil är fullständigt oacceptabelt.

Det är så himla onödigt och varje år dör massvis med människor på grund av rattfylla.

Så snälla, dela denna artikel för att visa att det INTE är okej att vara påverkad ute i trafiken.

 

Annons
Dela på Facebook