Otroligt

15-åringen har svåra brännskador – när hon ser vem som närmar sig huset trodde hon inte det var sant!

Annons
av nuntium
24 maj, 2018
Annons

Korryn Bachnes,15, satt runt en brasa med sina vänner när en av vännerna hällde bensin över flammorna. Bensinen ledde till en stor explosion, och Korryn tillsammans med ett dussin andra tonåringar blev allvarligt skadade.

Kläderna brändes av hennes kropp och hon skrek i det panikfyllda området innan ambulanspersonalen anlände.

Annons

Korryn drabbades av tredje gradens brännskada i mer än 90 procent av ansiktet. Hon var på sjukhus i nästan två veckor och kämpade för sitt liv. Hon kommer att behöva genomgå ett flertal kirurgiska ingrepp i framtiden.

Korryn var en populär cheerleader och hade många vänner i skolan. Men med huvudet och ansiktet inslaget i bandage trodde hon att det inte skulle bli någon skolbal för henne det året.

Av en slum kom hon hem från sjukhuset en dan innan balen skulle vara.

Men Korryn kunde inte gå på skolbalen, delvis för att hon inte kunde riskera att få infektion, delvis för att hon inte var bekväm att gå dit med bandage över hela hennes ansikte.

Han fick hitta någon annan att gå med

Det gjorde henne ledsen, skolbalen är en av de absolut största höjdpunkterna i skolan och alla pratar om det månader innan den stora dagen.

Med stor sorg sa hon till sin dejt, och sin vän Jonathan Ayala, att hon inte kunde gå på balen, han fick hitta någon annan att gå med.

Hon berättade också för sina vänner att hon skulle vara hemma från skolan. Hon försökte tänka positiva tankar, som hennes nya dröm om att bli sjuksköterska och arbeta inom brandavdelningen. Hon kommer att hjälpa människor som går igenom samma som hon.

Bara några timmar innan balen skulle börja på lördagskvällen satt Korryn hemma och tänkte på den underbara kvällen som hon borde ha deltagit i då hon plötsligt hör någon knacka på dörren.

Se klippet på vad som hände sedan.

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook