Djur

14 gånger hundar och katter kommit med de mest märkliga sakerna till sina ägare

Annons
av nuntium
18 september, 2017
Annons

Hundar och katter kan kanske inte uttrycka sin tacksamhet verbalt till oss människor. Men en sak är de åtminstone väldigt duktiga på – de är fantastiska presentgivare!

Vem älskar egentligen inte till att vakna upp till en nydödad mus i sängen som din katt säkerligen har kämpat med under en lång tid? Eller varför inte en stendöd fågel på köksgolvet? För både hundar och kattdjur har som ”tradition” att samla byten från sina jakter och skryta för oss människor vad de har lyckats att få med sig! Oavsett om de har fångat en leksak, ett slumpmässigt objekt eller ett litet djur, kommer jakten att fylla dem med stor stolthet – och genom att visa upp sin fångst för just dig får du vara med och dela deras stolthet!

Annons

Men ibland blir det inte riktigt alltid som man har tänkt sig – på både gott och ont. Här är 14 hundar och katter som har kommit med de mest märkliga och underliga saker till sina ägare. Nummer 11 fick oss på redaktionen att brista ut i skratt, och vi hoppas att dessa bilder även ska få dig på ett gott humör!

1. ”Här kommer lilla jag med en liten gåva till dig!”

2. ”När jag lyfte hennes huvud dog jag nästan av skratt! Löständer! Ett äldre par bodde tidigare här i huset och jag misstänker att det är någon av deras gamla löständer som låg i trädgården.”

3. ”Min hund kom in med den här katten när jag drack mitt morgonkaffe. Aldrig sett den tidigare?!”

4. ”Kastade en boll, hon kom tillbaka med en potatis.”

5. ”Jag måste bara ha världens mest kärleksfulla och bästa hund som kommer med blommor till mig!”

6. ”Det här är herr Slash – en blomsterjagande äventyrsmästare. Han kommer med blommor till mig varje kväll och har gjort det i flera års tid.”

7. ”Vår katt kom hem med en korvbit i munnen från någon random grannes grillfest.”

8. ”Min hund gav mig lite jord idag…”

9. ”Det här är Zoeys kudde. Om hon tycker om dig kommer hon fram till dig med sin kudde i munnen. Du får inte röra den – men du får titta på den.”

10. Hundar som kommer med pengar!

11. ”Han var svartsjuk på sin brors jägarkunskaper och sprang ut och fångade ett löv åt mig.”

12. ”Kastade en boll åt min hund, och han kom tillbaka med den här lille killen istället…”

13. ”Min flickväns golden retriever måste alltid ge en gåva till våra gäster. Om hon inte kan hitta någon leksak så släpar hon hela sin säng till dörren. Ibland plockar hon även upp skon som gästen precis har tagit av sig och ger tillbaka den.”

14. ”Min systers katt kom med ännu en ”död fågel”. Eller ja, trodde de i alla fall…”

DELA artikeln om du också fick dig ett gott skratt åt bilderna!

Annons
Dela på Facebook