Djur

14 gånger ägarna ville att deras katter och hundar skulle komma överens – men det gick käpprätt åt skogen

Annons
av nuntium
14 september, 2017
Annons

”Som katt och hund” är ett uttryck som du säkert ofta hör – och i många fall stämmer det kanske ganska bra. Alla djurvänners högsta dröm är väl att kunna ha både katt OCH hund – och dessutom få varelserna till att komma överens? Men det går inte riktigt som man har tänkt sig, och det bevisar dessa 14 bilder väldigt bra.

Eftersom hundar är kända för att vara lekfulla och sociala, medan katter mer är kända för sin självständighet, kan det ofta leda till konflikter djuren emellan. Och i många fall krävs det en väldigt lång ”inskolning” innan djuren kan komma överens – och i värsta fall går det inte alls.

Annons

Här är i alla fall 14 djurägare som tyckte att det var en toppenidé att skaffa både en katt och en hund, men där allt så småningom visade sig gå käpprätt åt pipsvängen. Eller, åtminstone inte som de hade tänkt sig.

Missa inte bild nummer 12! Den fick mig verkligen till att kikna av skratt!

1. Ett tyst skrik efter hjälp!

2. ”När hunden inte ser att jag är i rummet VS när hunden ser att jag är i rummet.”

3. ”Lite myspys med vovven i bilen. Katten uppskattade det inte. Visste inte ens att han kunde göra såna här ansiktsuttryck.”

4. Kattungar som är så djävulskt farliga!

5. ”Jag skickade ett meddelande till min kompis, som precis har skaffat en schäfervalp, och frågade hur det gick. Fick denna bilden som ett enkelt svar.”

6. ”Vår katt upptäckte precis hundsängen.”

7. ”Sabla katt!”

8. ”Inte nog med att det var tillräckligt förnedrande att åka till veterinären och få en tratt. Värre blev det när man kom hem.”

9. ”När jag skaffade en katt trodde jag inte att jag skulle behöva ge upp min hund. Och med ”ge upp” menar jag att katten numer äger hunden.”

10. ”Katten stal hans madrass. Ansiktsuttrycket säger allt.”

11. ”Min blivande flyttade precis in med sin hund. Vi var lite oroliga över att hunden skulle mobba ut katterna, men vi upptäckte snabbt att det blev tvärtom.”

12. ”Min katt gillar inte vår hund, och har nu tagit hatet till en helt ny nivå!”

13. ”Vi adopterade en hund. Ansiktsuttrycket på katten förklarar gott och väl vad han tycker om det.”

14. ”Min hunds första möte med en katt gick inte så bra…”

DELA artikeln om du också fick dig ett gott skratt!

Annons
Dela på Facebook