Kärlek

11 saker killar inte borde göra på första dejten

Annons
av nuntium
11 juni, 2019
Annons

Dejting livet kan vara svårt i många lägen, speciellt första dejten. Du är förmodligen nervös och vill göra ett så bra intryck som möjligt. Då hjälper det verkligen inte om killen har svårt att förstå hur man ska uppföra sig på en dejt. Här är 11 saker ni killar därute definitivt inte bör göra vid er första träff.

1. Han har ingen plan för dejten

Oavsett om det beror på ointresse eller lathet så är det inte så charmigt med någon som inte verkar bry sig. Om han inte ens orkar planera något roligt ni kan göra så kan han inte ha jättemycket känslor för dig.

Annons

2. Han kommer för sent

Jobbintervju, första dejten, det spelar ingen roll. Kommer man försent så visar det respektlöshet och oansvarighet.

3. Han pratar bara om sig själv

Visst, du är ju där delvis för att lära känna honom. Men efter några timmars monolog från killen där han bara pratar om sig själv så kan man ju undra om han är intresserad av dig alls?

4. Han spanar in andra tjejer

Låter självklart, men det händer ibland. Att han spanar in andra tjejer gör inte att du känner dig speciell och utvald direkt.

5. Han pratar om sitt ex

En tidigare partner kan ha varit en stor del av ditt liv och någon man tänker på ofta. Men som samtalsämne vid en första dejt så är det riktigt illa. Att få höra en killes bakgrund och historia av relationer är intressant, men håll detaljer för dig själv tack.

6. Han ställer inga frågor

Om han inte anstränger sig för att försöka lära känna dig så är han nog inte jätteintresserad.

7. Han håller på med mobilen

Det kan vara svårt att lägga ifrån sig mobilen, vi vet. Många av oss spenderar hela dagarna med vår tekniske följeslagare. Men en dejt är fortfarande en av de tillfällen i vardagen där det anses oförskämt.

8. Han dricker för mycket alkohol

En drink lugnar ofta nerverna. Men efter åtta gin och tonic så kan man börja undra. Det är ett dåligt tecken om han måste vara berusad för att prata med dig.

9. Han pratar som om ni redan är ett par

Om han håller på och planerar en framtid för er redan vid första dejten så bör du dra i handbromsen. Sånt kan man ägna sig åt senare när man lärt känna varandra.

10. Han håller med om allt du säger

Det är självklart positivt om ni har liknande åsikter. Men någon som bara håller med om allt och inte har egna tankar är lite tråkig.

11. Han pratar politik

Politik är ett stort intresse för vissa, så att det tas upp i konversationer är naturligt. Men risken är att du antingen inte är intresserad eller att ni blir osams över era olika politiska åsikter.

Så killar, håll er borta från de här sakerna så går det nog bättre nästa dejt!

Annons
Dela på Facebook