Hemskt

11-månaders pojken var för liten för att få vaccin. De han utsätts för är hemskt!

Annons
av nuntium
8 april, 2018
Annons

Dom skrämmande bilderna som har lagts upp av en desperat mamma som inte vill att andra föräldrar ska gå igenom samma trauma som hon nu måste uthärda.

Kayle Burke från Queensland, delade konfronterande bilder utav hennes elva månaders gamla son Elijah, som är helt täckt av stora uppsvällda och vätskefyllda blåsor.

Annons

Mamman avslöjade i ett Facebook inlägg som nu har delats över 27.000 gånger, att hennes son fick så mycket blåsor och utslag för att han var ”för ung för att vaccineras”.

Inlägget började med en text som löd: ”Föräldrar, vaccinera era barn, bilderna nedan visar exakt varför. Vår stackars pojke som är för liten för att få vaccin har täckts av vattkoppor och stora blåsor över hela kroppen. Det har pågått i nästan en veckas tid”, skriver mamman i Facebook inlägget.

Efter att hennes son vart inlagt på sjukhus för en vecka sedan berättar Kayle till Sunshine Coast Daily att hennes son hade gråtit och försökt klia bort såren som nu täcker hela hans huvud.

”Det är hemskt att jag inte kan göra något, än att bara se på när han går igenom det här”, säger hon.

Hon fortsätter med att säga: ”Jag är så irriterad över att han är sjuk. Jag tror starkt på vaccinationer och jag är säker på att om han var gammal nog att få vaccin skulle han inte vara så sjuk”.

Lilla Elijah togs in på Ipswich sjukhus på torsdagen med en sekundär infektion.

Mamman berättar att både hon och hennes andra barn, treårige Kaliah också fick vattkoppor. Men hennes dotter har fått vaccin.

”Lyckligtvis, har Kaliah bara några få blåsor men hon mår bra överlag”.

Hon förklarar att det var hemskt och smärtsamt att få vattkoppor. Hon fick blåsor på munnen och det spred sig ner i halsen och orsakade stor smärta.

När hennes son slutade dricka ur flaskan, antog hon att de spridit sig ner i halsen på honom med.

”Tänk på den risk du utsätter andra hjälplösa barn som är för unga eller faktiskt inte kan vaccineras,” skrev hon i inlägget.

Chockade föräldrar som kommenterade inlägget skickade sin kärlek och önskade pojken en snabb återhämtning.

”Kan inte läsa om dumma själviska människor som inte vaccinerar sina barn” kommenterar en annan i inlägget.

Enligt vårdpersonal är dem som är mest utsatta av vattkoppor spädbarn, gravida kvinnor, personer som genomgår kemoterapi och dem med lågt immunförsvar.

Ipswich sjukhusdirektör på barnavdelningen John Gavranich sade att det enda sättet att minska smittan av sjukdomen var om föräldrar vaccinerar sina barn.

”Det enda sättet att minska risken är att så många människor som möjligt vaccineras”, sa Dr Gavranich.

I klippet nedan visar dem hur viktigt det är att vaccinera sina barn mot diverse sjukdomar och inser hur viktigt det är.

Se klippet nedan:

Hjälp gärna till att dela så många vaccinerar sina barn och sig själva för att minska smittrisken!

Annons
Dela på Facebook