Klockrent

10 av de mest klantigaste brottslingarna någonsin

Annons
av nuntium
4 juni, 2019
Annons

Konstiga flyktfordon, vapen och förklädnader. Dessa brottslingar har lyckats mindre bra.

1. Han försökte råna en bank med en vaskrensare

En man i Utah, USA, försökte inte bara råna en, utan tre banker, till hjälp hade han en vaskrensare. Han greps, skriver Independent.

Annons

2. Inbrottstjuven somnade på soffan

Ian Carr gjorde ett inbrott i ett hus i Newcastle. Han var så bakfull att han somnade på soffan och när husägarna kom hem låg inbrottstjuven fortfarande och sov på soffan. Polisen grep honom på plats.

3. Lämnade spår av lotter efter sig

Polisens arbete i Iowa City blev inte så svårt efter att en man rånad en mataffär, och skrapade lotter efter sig ända fram till platsen där han befann sig. När mannen hittades var han täckt i ost och bar på två pack Corona, knappt hundra meter från affären, skriver Independent.

4. Han rånade en affär med kalsonger som förklädnad

Mannen försökte råna en mataffär i London. Han hade kalsongerna på huvudet som förklädnad. Polisen kunde snabbt hitta honom och arrestera honom.

5. Mannen åt en påse med heroin för att förstöra bevisen

Polisen hade redan hittat påsen med heroin, men trots det försökte brottslingen gömma bevisen. När polisen visade upp påsen som mannen hade haft tidigare under dagen, snodde han påsen och åt upp heroinet.

6. Tog med fel vapen till de beväpnade rånet

Mannen försökte råna en butik och hade med sig ett baseballträ som vapen. Problemet var att mannen försökte råna en butik som sålde pistoler och gevär, enligt Independent.

7. Skröt om sitt brott på Youtube

Källa: Youtube

Den 19-åriga kvinnan skröt om att ha rånat en bank och stulit en bil på Youtube, enligt Independent.

8. Ringde och kollade innan

Den kanadensiske tjuven ville inte ge sig på fel butik, därför ringde han till affären som han tänkt råna och frågade hur mycket pengar de hade i kassan. Han greps sedan av polisen.

9. Lade till sitt offer på Facebook

Inbrottstjuven stal en kvinnas telefon. Därefter använde han den stulna telefonen för att skicka vänförfrågan till kvinnan på Facebook. Polisen använde signalen från telefonen för att hitta honom och gripa honom, skriver Independent.

10. Rånarnas flyktfordon var väldigt konstigt

Tre tjuvar rånade en mataffär i Colombia. De mest ovanliga med deras brott var flyktfordonet, som var en åsna. Åsnan fick panik och drog till sig uppmärksamhet, vilket ledde polisen till brottslingarna.

 

Annons
Dela på Facebook