LOL

Zoe råkade skicka sms till sin pojkvän – då avslöjas det stora sveket

Annons
av nuntium
12 augusti, 2019
Annons

Man måste vara försiktig med vilka man skickar sms till, speciellt om smset innehåller detaljer om din otrohet.

Kvinnan bakom det stora misstaget heter Zoe och har dejtat en annan kille bakom sin pojkväns rygg under en tid.

Annons

När hon skrev ett sms där hon berättade om sin otrohet råkade hon skicka det till den sista personen hon velat läst innehållet, nämligen hennes pojkvän sedan två år tillbaka, Jordan.

Jordan blev såklart förkrossad, men bestämde sig för att hämnas genom att publicera hela smset på sitt Twitter-konto.

”Jag har sån ångest just nu… Jag har träffat en kille bakom ryggen på Jordan och han hade riktigt viktiga planer imorgon för Jordan skulle varit på jobbet och sen skriver Jordan till mig och säger att han inte alls ska jobba imorgon och jag vill inte svika min andra kille.” skriver Zoe i smset som Jordan fått.

Som ni ser så har smset fått stor spridning på twitter, med 260 000 gillningar och nästan 60 000 delningar. Kanske inte det roligaste att bli känd för, men förhoppningsvis så har Jordan fått stöd från alla läsare.

Zoes nya kille verkar inte heller vara nöjd med situationen. I en ny Tweet från Jordan så berättar han om den nya killens hot.

I vanliga fall bör man inte publicera privata sms på sociala medier utan personens vetskap, men i Jordans fall kan vi verkligen förstå honom. Han kanske mår lite bättre av att hela internet har fått se den dåliga sidan hos hans ex-flickvän.

Annons
Dela på Facebook