Oj

Yvettes tvingades lämna badet då bikinin ansågs ”olämplig”

av nuntium
11 april, 2019
Annons

Yvette gick till sitt favoritställe för att bada, men den här gången blev hon inte där särskilt länge. Anledningen? Hon blev tvungen att lämna poolområdet då hennes bikini ansågs olämplig.

Nu riktar Yvette kritik mot företaget och badvaktens beteende. Hon berättar att badvakten hade bett henne att täcka sig, enligt sajten Stuff.

Annons

Den 26-åriga modellen Yvette Harvie-Salter kommer från Auckland i Nya Zeeland. Det var när hon häromdagen besökte Albany Sadium Pool som händelsen utspelades. Hon är en stamgäst till detta bad då hon flera gånger i veckan har besökt badet i två års tid, skriver Stuff.

Yvette blev konfronterad av en badvakt som ville prata ostört med henne en stund vid spa-området.

Källa: Privat

Badvakten som var kvinnlig tog Yvette åt sidan och sedan berättade hon att den inte var lämplig som klädsel på det området och att det hade kommit in klagomål från andra badgäster.

Yvette hade använt denna bikini flera gånger när hon besökt badet tidigare. Badvakten frågade om hon hade någonting annat att sätta på sig.

– Hon sa att jag skulle täcka mig med en handduk och jag ville vara kvar, berättar Yvette Harvie-Salter, som blev förbluffad av konfrontationen.

– Det kändes som kroppshån. Jag blev verkligen sårad, fortsätter hon.

Blev tvungen att lämna poolområdet

Eftersom 26-åringen vägrade att täcka sig så blev hon ombedd att lämna poolområdet. Hennes besvikelse på personalen är stor då dom valde att lyssna på den klagande badgästen. Nu har företaget förlorat en stamkund, berätta Yvette.

Här är bikinin som Yvette använde

Chefen för Albany Stadium Pool har gjort ett framträdande där han uttrycker sig på ett ångerfullt sätt.

– Jag vill framföra en ursäkt å badvaktens och all personals vägnar. Vi är ledsna över att ha skapat en obehagskänsla och badvakten som vidareförmedlade kritiken från de övriga gästerna har insett att det inte var det rätta att göra, säger han.

Enligt Rob McGee finns det inte regler mot vissa bikinityper. Yvette Harvie-Salter fick pengarna tillbaka och kommer att kontaktas personligen.

– VI kommer att nå ut till kunden direkt och be om ursäkt samt meddela att hon är välkommen tillbaka när som helst, säger Rob McGee.

Tycker du att Yvettes bikini ser olämplig ut? Låt oss höra i kommentarsfältet.

Dela på Facebook

Annons