Intressant

Vilken typ av fingrar har du? Det här kan ditt lillfinger berätta om din personlighet

Annons
av nuntium
4 juli, 2019
Annons

Har du någonsin reflekterat över längden på ditt lillfinger? Om inte så kan det vara dags att ta en titt på dina fingrar, de kan nämligen avslöja intressanta saker om din personlighet.

Vi människor försöker konstant hitta förklaringar till våra personligheter och varför vi är som vi är. Oavsett om det handlar om avancerade personlighetstester eller att spå i kaffesump.

Annons

Att spå i händer är en gammal välkänd tradition. Då kollar man oftast på linjerna i händerna och försöker spå din framtid på det sättet. Men om du verkligen vill lära känna dig själv ska du tydligen kolla på längden på dina fingrar istället, eller i synnerhet längden på ditt lillfinger.

De här sortens tester bör man självklart ta med en nypa salt, men varför inte prova och undersöka ditt lillfinger och se om det stämmer?

3 olika kombinationer

Ditt lillfingers utseende är med största sannolikhet inget du ligger sömnlös på natten och funderar över. Men enligt sajten Curious Mind så kan din hands utseende berätta mycket om din personlighet.

Det är alltså längden på ditt lillfinger i förhållande till resten av handen som är relevant. Tydligen så finns det totalt tre olika sorters fingrar man kan ha, vilket delas in i tre olika personlighetstyper.

Kolla in de olika sorterna nedan och se vilken du tillhör:

Lillfinger A

Om ditt lillfinger ser ut som bilden ovan så betyder det att du kan vara tillbakadragen och reserverad. Du kan ha svårt att öppna upp dig till andra människor och behåller många av dina tankar för dig själv.

Du håller ärlighet och lojalitet väldigt högt och andra människor skulle beskriva dig som stark och väldigt självständig.

Nya personer kan uppleva dig som kylig och avvisande i början, men när de väl lärt känna dig så märker de att du är en vän för livet.

Lillfinger B

Ni med ett lite längre lillfinger tillhör grupp B. Grupp B personer kan beskrivas som lite känsliga.

Även om du är snäll och trevlig mot de flesta så är det få människor du verkligen ger din uppmärksamhet. De personer du väl tycker om blir dock otroligt viktiga för dig och du gör allt för att hålla relationen levande.

Du karakteriseras av målmedvetenhet i alla avseenden, vilket ofta gör dig framgångsrik i det du bestämmer dig för att göra. Familj, vänner och arbete kommer alltid i första hand.

Lillfinger C

I grupp C har vi de med ett lite kortare lillfinger. Ni är sorglösa och optimistiska personer. Du har en förmåga att släppa negativa saker snabbt och se framåt.

Du har ofta ett starkt självförtroende, vilket ibland kan uppfattas som egocentriskt och påfrestande. Du är dock noga med att alltid erkänna om du har fel i någon fråga.

Raka rör och öppen het är A och O för dig när du kommunicerar. Du spelar inga spel utan menar det du säger.

Vilken grupp tillhör du och stämde det in bra på din personlighet?

Annons
Dela på Facebook