Kluringar
Annons

Vem är mest korkad av de fyra? Den du väljer avslöjar ALLT om din personlighet!

av nuntium
17 mars, 2019
Annons

På bilden sitter fyra personer. Beroende på vem som du utser som mest korkad kommer avslöja någonting väldigt intressant om dig och din personlighet.

Jag tycker det är roligt med såna här kluringar där man verkligen får tänka till varför man svarar så som man gör, för finns det verkligen något rätt svar på det här?

Annons

I det här testet har människor världen över klurat en hel del och det är kul. Det är nämligen så att beroende på vad du svarar så kan du knappast ha fel, då det inte finns något riktigt rätt svar.

Fyra män sitter i ett träd. På ett eller annat sätt så ska dom tillsammans kapa ner trädet. Men när man ser bilden så kliar man sig i huvudet och funderar över hur dom egentligen tänker.

Vid en första anblick känns det som att alla är lika korkade men det finns faktiskt en som tenderar att sticka ut ur mängden och vara lite mer osmart än de övriga.

Din uppgift är väldigt enkel. Du ska utse vem som är mest korkad på bilden. När du har gjort det så kommer ditt svar avslöja någonting mycket intressant om dig som person.

Det finns egentligen inget rätt eller fel på denna då vi alla drar olika slutsater. Så fundera både en och två gånger på ditt svar och sedan håller du fast vid det. Du kan skriva ner det på en lapp om du vill.

Vem av följande personer är mer osmart än dom andra?

Har du tagit dig gott om tid att fundera ut ditt svar nu? Bra! För nu kommer svaret att avslöjas.

Som vi sa tidigare så finns det egentligen inget rätt svar, men det svar som du har kommer berätta en del om din personlighet och du kommer känna dig rätt så träffad.

I videoklippet som du kommer se här under kommer du få det svaret. Det är rätt så intressant och stämde in väldigt bra på mig.

Se klippet här:

Stämde det överens på dig också?

Klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook
Annons