Läskigt

Världens läskigaste spökhus ger dig 194 000 kronor och du klarar hela – ingen har någonsin lyckats

Annons
av nuntium
28 oktober, 2019
Annons

Ett amerikanskt spökhus är så läskigt att ägarna tvingas ge sina besökare att skriva under ett 40-sidor långt dokument för att inte bli stämda, och man ska kunna visa upp ett godkännande från läkare, skriver Fox News.

Om du är tillräckligt modig för att ta dig igenom hela besöket utan att skrika ut ditt förbestämda ”säkerhetsord”, som avslutar allt, kommer du att få 20 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 194 000 kronor.

Annons

Späkhuset McHamey Manor är så läskigt att ingen någonsin har lyckats slutföra upplevelsen, trots det imponerande priset som erbjuds.

Russ McKamey, ägare av de läskiga spökhuset, har lanserat en ny show Desolation, som han säger att han är mest ”extrem” hittills, som ger en hint om vad som väntar på insidan.

Russ sa till WGNTV: ”Ingen har ens kommit fram till startklockan med den här nya showen. Det blir mycket svårare att klara av på grund av det mentala spelet.”

Entréavgiften är en påse med hundmat för en av Russ fem hundar, men om du gillar utmaningen finns det en hel mängd med villkor som du måste uppfylla.

Du måste vara 21 år gammal, om du är 18 till 20 år måste du ha föräldrars tillstånd. Du ska också kunna visa upp godkännande från en läkare som fastslår att du mår bra både fysiskt och psykiskt.

Ingen har lyckats slutföra

Drogtest görs, för att kontrollera att du inte är påverkad.

De som passerar dessa krav måste dessutom ha kollat igenom en film som heter And There Were None, som är en 2 timmar lång ihopklippt video av tidigare utmanare som inte lyckats slutföra.

Russ säger att han har spenderat över en miljon dollar, vilket motsvarar ungefär 9,6 miljoner kronor, på att få till det hela precis som han vill ha det. Russ säger också att han hämtar inspiration från skräckfilmer.

Se i klippet nedan. Känner du någon som måste anta utmaningen?

Annons
Dela på Facebook