Världens 10 mest läskiga sjukdomar — som du kan drabbas av

Publicerades den 15 maj, 2018

Ifall du tror att du har varit sjuk på riktigt så kanske du inte sett dessa hemska sjukdomar. Dessa sjukdomar har drabbat människor runt om i världen och de är inte alls särskilt trevliga.

När du ser dessa sjukdomar så kommer en förkylning eller pollenallergi framstå som larvigt.

Här kommer du få se allt från gigantiska huvuden till horn på människors öron. Detta kan vi nästan garantera dig är tio av dom värsta och förmodligen hemskaste sjukdomarna i världen.

En sjukdom som fick mig att rynka pannan är elephantiasis. Det är en sjukdom som bokstavligen gör att du liknar en elefant. Kroppen sväller upp till otroliga storlekar.

En annan sjukdom är Eymyketom som även är känd som Madura Foot. Detta är en fruktansvärd fotsjukdom som gör att de som drabbas behöver amputera många gånger.

Det finns även en sjukdom som gör dig allergisk mot vatten. Det låter jättemysko men den sjukdomen heter Aquagenic Urticaria.

När man ser dessa sjukdomar så känns det rätt lindrigt med pollenallergi

Det finns även några till sjukdomar som är väldigt otrevliga. En sjukdom som heter Blaschkos linjer gör att pigmenten av huden visas i vita s-formade och v-formade linjer.

Det här är väldigt otrevliga sjukdomar som man ofta glömmer bort. När man inser att andra människor drabbas av dessa sjukdomar så är jag ändå rätt nöjd över att jag är så pass frisk som jag ändå är.

Dessa sjukdomar är förvisso rätt ovanliga men människor runt om i världen drabbas ändå av dom. När man tänker på det så inser i alla fall jag att mina sjukdomar inte alls varit någonting i jämförelse med dessa.

En viktig påminnelse är att det är just av dessa anledningar som man bör äta relativt sunt och ta hand om sin kropp. I klippet här nedan får du se alla sjukdomarna.

Se klippet här:

Dela dessa sjukdomar med dina vänner.

Klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


16 helt vanliga bilder som blir någonting helt annat för dig med snuskig fantasi

Polisen krockar i jakten på en Audi RS6 – kör rakt in i en parkerad bil

10 helt otroliga saker som du inte visste om mannens kropp

Hon går till frisören för att klippa av sig håret. Resultatet? Förvandlingen är total!