Intressant

Undvik dessa 7 livsmedel som kan orsaka celluliter

av nuntium
9 december, 2017
Annons

Undernäring, tillsammans med en stillasittande livsstil, är en av de viktigaste orsakerna till utvecklingen av celluliter. Skadliga ämnen, fetter och slagg ackumuleras i det subkutana skiktet och bildar oattraktiva kulor och hålrum. Det är därför en hälsosam kost är en av huvudingredienserna i kampen mot celluliter, tillsammans med kosmetiska procedurer och fysisk aktivitet.

Vi skyndar oss att behaga: det är inte alltid nödvändigt utesluta produkter som kan orsaka celluliter helt från din kost. En anti celluliter diet är inte en specifik meny och måltider angiven ur ett specifikt schema. Dessutom är det inte alls total svält.

Annons

Självklart måste du säga adjö till snabbmat, läsk och chips. Men de flesta produkter som leder till celluliter kan helt enkelt vara begränsade, du kan äta dem ibland eller ersätta dem med andra råvaror:

1. Raffinerat mjöl

Det är den värsta fienden för vår hud och vikt.

Följande råd kan hjälpa dig att av stå från celluliter: kakor, pasta, vitt ris och så vidare

2. Dressingar från butikerna

De är höga i kalorier. Du bör försöka att undvika produkter så som majonnäs, tomatsås, senap och så vidare. Om du vill bli av med en gropig hud, bättre val är då hemlagad senap och majonnäs, vegetabiliska oljor och naturlig råvaror.

3. Lunch kött

Kött som är rika på fett och salt. De är inte särskilt användbara för din kropp. Försök att inte äta korv, bacon och hamburgare.

4. Salt

Du bör begränsa dit salt intag, om du vill vara hälsosam. Salt dra åt sig och binder vatten i kroppen på så sätt orsakar salt celluliter. Dessutom stör överskott av salt också det kardiovaskulära systemet.

5. Mejeriprodukter

Ta det väldigt försiktig med fet ost och mjölk. De kan leda till celluliter.

6. Sötsaker

Om du vill ha en vacker och hälsosam hud, försök att undvika sötsaker i stora mängder.

7. Kolsyrade drycker

Dessa drycker innehåller mycket socker, så de är mycket höga i kalorier och orsakar celluliter. Om du inte kan vara utan dessa så försök byta ut dem mot färska juicer och smoothies.

Vi vill att du och de nära dig ska leva ett hälsosamt och lyckligare liv! Din hälsa är en värdefull sak, ta hand om din kropp och ditt sinne så att du kan leva ditt liv till fullo – kom ihåg att du bara får ett!

Vänligen dela det här med dina vänner och familj och meddela vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Dela på Facebook

Annons