WOW

Tvåbarnsmamman Tracy opererade underlivet – sparar sina blygdläppar i ett halsband

Annons
av nuntium
28 oktober, 2019
Annons

Tvåbarnsmamman bestämde sig för att operera bort sina blygdläppar efter en tids besvär. I stället för att göra sig av med dem så sitter nu de besvärande blygdläpparna i ett smycke hon har runt halsen. Varning för känsliga bilder.

Tracy Kiss, från Buckinghamshire, England, har många intressanta saker för sig som gör henne till en annorlunda mamma.

Annons

Bland annat så berättade hon tidigare i en intervju för The Sun att hon dricker sperma varje morgon.

– Nu är jag full av energi och mitt humör har blivit bättre. Det kan smaka riktigt gott också, beroende på vad min vän har ätit, sa hon till The Sun då.

Källa: Twitter/Tracy Kiss

Behöll sina bortopererade blygdläppar

Tvåbarnsmamman , som jobbar som skribent, modell och personlig tränare, blev även uppmärksammad för ett minst sagt ovanligt val. Efter att haft smärtor under en tid så bestämde sig Tracy för att plastikoperera underlivet, skriver Daily Mail.

Efter ingreppet, som gjordes 2016, så behöll Tracy sina bortopererade blygdläppar. Hon förvarade dom i en burk med speciell vätska som skulle hålla vävnaden intakt.

När det hade gått ett tag så blev dock blygdläpparna gråa och skrynkliga. Då fick den kreativa mamman en ny idé.

Källa: Youtube/Tracy Kiss

Tracy kände att hon inte ville skiljas från sina tidigare kroppsdelar och bestämde sig för att förvandla blygdläpparna till ett smycke.

Hon målade de röda och täckte de med glitter.

– Mina blygläppar har bevarats, är färgglada och fina. De markerar slutet på mitt lidande, säger Tracy Kiss till Daily Mail.

Källa: Youtube/Tracy Kiss

Många lider i det tysta

Blygdläppsoperationer som den Tracy gjorde blir vanligare och vanligare. Fortfarande finns det dock inte tillräckligt med forskning i ämnet för att kunna fastställa hur effektiva operationerna verkligen är, skriver Daily Mail. 

Det finns flera risker med operationen och den är främst aktuell för personer med allvarliga besvär med sina blygdläppar. Detta säger Tracy är ett problem som många lider av, men sällan pratar om.

– Smycket är en symbol för att komma över det tysta lidandet av smärtan från den överflödiga huden, som samhället skäms för mycket över för att prata om, säger hon till Daily Mail.

Tracys halsband. Källa: Youtube/Tracy Kiss

Annons
Dela på Facebook