Två nyanlända kvinnor möts i himlen – det som sägs i slutet är obetalbart

Publicerades den 24 maj, 2018

Det här är en rolig historia som gett många människor ett gott skratt. Den har figurerat runt på internet ett längre tag men den är så pass rolig att den bör tas upp igen. Den är av lite fräckare karaktär så om du inte gillar fräckisar bör du kanske inte läsa denna.

Två nyanlända kvinnor i himlen

Första kvinnan: Hej. Mitt namn är Klara. Vad heter du för något?

Andra kvinnan: Hej Klara. Jag heter Maria. Hur dog du?

Klara: Jag frös ihjäl..

Maria: Men usch vad hemskt!

Klara: Nja, alltså. Det var egentligen inte så läskigt. Efter att en längre tid ha skakat av köld så blev jag plötsligt så varm och sömnig, och slutligen dog jag en fridfull död. Hur dog du?

Maria: Jag dog i en massiv hjärtattack. Jag misstänkte att min man var otrogen, så jag kom hem tidigare från jobbet för att överraska honom i sovrummet. Men, istället fann jag honom sittandes ensam och tittade på TV.

Klara: Så, vad hände?

Maria: Jag var helt övertygad att det fanns en annan kvinna i huset.. Jag letade i alla rum, under sängar, garderober och i garaget. När jag letat intensivt och inte hittat någon kvinna, var jag så slut, att jag fick en hjärtattack och dog.

Klara: Vad synd att du inte tittade i frysen, då hade vi båda varit i livet!

DELA denna roliga historia vidare om du också skrattade!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Här är polisens obehagliga bilder inifrån Las Vegas-skyttens hotellrum

11 par som gick ner i vikt tillsammans - se före- och efterbilderna. Wow!

Blondinen kommer fram till sista frågan i "Vem vill bli miljonär" när hon väljer att "ringa en vän"

Han åt bara potatis varje dag i 365 dagar – se nu resultatet