Kändisar

TV4:s nya besked: Hon ersätter Tilde de Paula i ”Efter fem”

Annons
av nuntium
11 mars, 2019
Annons

Tilde de Paula tvingas nu dra ner på tiden som programledare för Efter fem i TV4. Nu avslöjar TV4 vem det blir som kommer ta hennes plats.

Tilde de Paula valde att lämna Nyhetsmorgon efter 17 år. I stället skulle hon ge sig an TV:s nya satsning Efter fem. Beskedet kom som en chock för många tittare som har följt Tilde i många år.

Annons

– Jag tror inte jag har tagit in det, eller liksom formulerat det så för mig själv. Det är en del av ens DNA när man jobbar här. Det går inte att klippa bandet, sa Tilde då i Nyhetsmorgon.

Under hösten lämnade Tilde över bakprogrammet Hela Sverige bakar till Tina Nordström och slutade även att leda galan Tillsammans mot cancer.

View this post on Instagram

Paus med @davidhellenius under pressdagen för 2019 års Lets Dance! 💃🏽🕺🏼 Skrattade så jag grät på scenen, bådar gott för våren! Tack @annabrolin som proffsigt styr @efterfem när jag är ute på äventyr! Tack @sarabiderman @idasjostedt och @facebyf för att jag fick känna mig fin 🤗 @tv4letsdance

A post shared by @ tildedepaula on

Trots detta har Tilde de Paula fullt upp ändå med programmet Efter fem. Och i höst ser vi henne leda TV4:s succéprogram Let´s dance, som hon leder tillsammans med David Hellenius.

För att kunna närvara på inspelningarna av Let´s dance tvingas Tilde nu att att trappa ner på sin tid i Efter fem. I stället kommer Anna Brolin ta rollen som programmets programledare.

– Anna Brolin kommer vikariera för Tilde de Paula Eby på torsdagar och fredagar i Efter fem under våren då Tilde programleder Let´s dance, skriver Amanda Hjärtmys, presskontakt för Efter fem på TV4 i ett mejl till Hänt.

Anna Brolin har redan vid flera tillfällen hoppat in när Tilde vart på annat håll. I tisdags ledde Anna programmet då artisten Tommy Nilsson var gäst.

Annons
Dela på Facebook