Skoj

Turisten vill ta ett foto bredvid gardisten – när hon sedan ser bilden? Jag skrattar så jag gråter!

av nuntium
10 maj, 2018
Annons

Vem var det som sa att vakter inte får göra en enda min? Den här brittiska vakten har inga problem att skämta till det lite. Kolla reaktionen på dom människor som tar ett foto tillsammans med vakten – helt oslagbart!

När jag själv varit och besökt slott så har vakterna där varit oerhört strikta. Dom gör knappt en min och står nästan som statyer trots att det var 30 grader varmt ute. Den här vakten är dock lite annorlunda. Om någon hade gjort så här mot mig hade jag garvat läppen av mig och förstorat upp bilden och satt den på väggen hemma.

Annons

Den här brittiska vakten spelar turisterna ett spratt när en polisman erbjuder sig att fotografera dom tillsammans med vakten. I kameran så är vakten nästan helt naken, det enda han har på sig är sina röda kalsonger.

Men när dom kollar på vakten så har han kläder på sig. Han kan knappast ha bytt om på 20 sekunder. Hur gick det här till egentligen?

När vakten avslöjar sin metod så kan inte turisterna låta bli att falla ut i skratt. Det här är ett roligt skämt som inte drabbar någon och bara är kul.

Kolla in klippet här nedan:

Fick du dig också ett gott skratt? Dela då vidare klippet till dina vänner!

Glöm inte bort att gilla Nuntium, här nedan, eller ovan om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons