Kändisar

Tjejerna rasar i Paradise hotel – efter killarnas intima uppmaning

av nuntium
12 mars, 2019
Annons

Under gårdagens program av Paradise hotel får tjejerna nog av killarna under festen och ryter ifrån.

I avsnittet spårar det ut när deltagarna leker ”snurra flaskan” och killarna blir kallade för ”mansgrisar”.

Annons

– Om man inte vill bli slickad mellan benen framför alla, då behöver man väl inte det, säger Paulina ”Paow” Danielsson i programmet.

I gårdagens avsnitt av Paradise hotel får tjejerna minst sagt nog av killarnas beteende. Under leken ”snurra flaskan” försöker några av killarna få tjejerna att gå med på en intim utmaning, men ingen av tjejerna verkar vara med på det.

Bildkälla: TV3

– Vi skulle köra snurra flaskan, som vi gör typ varje dag där inne och så var det typ ”den flaskan hamnar på ska slicka på någons blygdläpp” typ och ingen av tjejerna ville det, säger Paulina i programmet.

Paulina berättar att ingen av killarna stöttade tjejerna, vilket hon blev väldigt upprörd över och uttryckte att de är ”mansgrisar”.

– Om man inte  vill bli slickad mellan benen framför alla, då behöver man väl inte det? Då sa de att man inte behöver vara med i leken alls, det blev grisigt, säger Paulina i programmet.

Bildkälla: TV3

Hanna Bodelson upplevde att stämningen inte alls var bra och beskriver att de  flesta inte var speciellt bekväma med de intima handlingarna som killarna föreslog, hon säger också att vissa killar inte kunde ta att tjejerna sa ifrån.

– Då var det att vi inte fick vara med i leken i stället, säger Hanna i programmet.

Både Hanna och Paulina tyckte att det var bra att tjejerna stod upp för varandra och sa ifrån. Man ska inte behöva göra något man inte vill. Hanna tror att det blev som det blev på grund av alkoholen.

– Killarna är inte sådana egentligen, de är jättesnälla. De tänkte nog inte efter utan trodde det skulle vara en kul grej. När alkoholen kommer in åker vettet ut, eller vad säger man, säger Hanna Bodelson i programmet.

Dela på Facebook

Annons