Nyheter

Tittarna rasar mot TV4-programledarna efter inslaget med prins Daniel i Nyhetsmorgon

av nuntium
4 februari, 2019
Annons

För att uppmärksamma Generation Pep agerade prins Daniel flygande reporter i Nyhetsmorgon. Prins Daniel blev avbruten av programledarna Jenny Alversjö och Steffo Törnquist, vilket har fått tittarna att rasa.

Prins Daniel har många bollar i luften, nu har han även fått prova på att vara flygande reporter för Nyhetsmorgon.

Annons

Prins Daniel är på besök i Tärnsjö skola, där han berättar om initiativet General Pep, som ska få unga att röra på sig mer.

– Jag tror att vi vuxna är viktiga förebilder och jag tror att vi måste se till så att barnen exponeras för fysisk aktivitet i skolan, inte bara i idrottslektionerna, utan att man får in fysisk aktivitet naturligt, säger prins Daniel i inslaget i TV4:s Nyhetsmorgon.

Bildkälla: TV4

Han berättar också att många barn rör sig för lite och att han vill se en normförändring runt hur man ser på rörelse bland barn.

Jenny Alversjö och Steffo Törnquist ställer frågor till prins Daniel som berättar om General Pep.

Daniel får också frågan om hur han motiverar sina egna barn till att röra på sig mer.

– Jag tror mycket på det goda exemplets makt. När man går ut med barnen då blir det ju rörelse med automatik. Då hittar man något att göra. Så det behöver inte vara så märkvärdigt, säger prins Daniel.

Får inte tala till punkt

Reportaget lider mot sitt slut och programledarna tackar prins Daniel för hans medverkan, då prins Daniel börjar förklara att han inte riktigt hade koll på vilken kamera han skulle titta i, men att han tackade för att de uppmärksammade ämnet.

Innan han får tala till punk blir han avbruten av Jenny och Steffo.

– Lycka till med dagen nu, prinsen, säger Jenny Alversjö.

– Du pratar för länge. Hejdå! säger Steffo Törnquist.

Nyhetsmorgons tittare har reagerat starkt på detta

På Nyhetsmorgons Facebook har personer skrivit att de borde låta prins Daniel tala till punkt.

”Oförskämt att avbryta Prins Daniel! Bjuder man in honom till att rapportera så låt han tala till punkt!”, skriver en tittare.

”Oförskämd kommentar av Steffo på slutet av en fin intervju av Prins Daniel – ”du pratar för mycket” opassande”, skriver en annan tittare.

Dela på Facebook

Annons