Kändisar

Tilde de Paulas nya besked: Därför lämnar jag TV4

Annons
av nuntium
17 juni, 2019
Annons

Tilde de Paula Eby har setts som programledare för bland annat Efter fem och Let’s dance under året. Men nu försvinner hon från TV4.

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby har lett TV4:s Nyhetsmorgon under flera år och i januari gick hon över till de nya programmet Efter fem.

Annons

Tilde är ständigt aktuell i flera program och under sommaren kommer hon att höras i radio, då hon är en av årets sommarvärdar i Sommar i P1.

Till Hänt berättar hon om den intensiva våren som kom efter hon sa adjö till Nyhetsmorgon.

View this post on Instagram

Efter Fem! @efterfem ❤️ Vilken fröjd att få jobba med de bästa! Redaktörerna, bildproducenterna, webbisarna, inslagsproducenterna, scriptorna, producenterna, grafiker, fotografer, studiomän, Studiovärdinnor – ALLA! På redaktionen och i produktionen! I studion och i kontrollrummet! Tack för ert dagliga slit! Ni är bäst! ⭐️ 📸 & 💄 @kokotosanna

A post shared by @ tildedepaula on

– Det har varit jättemycket jobb nu i vår med Efter fem, Let’s dance och Polarpriset och allting och att dra igång en ny produktion är ganska intensivt, säger Tilde till Hänt.

Tilde tycker att det är svårt att bestämma vad hennes sommarprat ska handla om.

– Jag tackade ju ja för att det är en stor ära, men sedan slog det mig att jag ju inte brukar prata om mig själv. Jag brukar ju fråga andra och jag känner mig nog mycket mer bekväm egentligen med att fråga andra. Jag ’r mer nyfiken på andra än vad jag är på mig själv, säger Tilde till tidningen.

Säsongsavslutning för Efter fem

Efter fem hade säsongsavslutning i fredags, den 14 juni.

Annons
Dela på Facebook