Berättelser

Svenska Lena fick ett SMS från Jehovas Vittnen – hennes svar tystade dem på direkten!

av nuntium
29 augusti, 2017
Annons

Jag bor i ett radhusområde – och när man är bosatt i en relativt halvstor stad i ett tätbebyggt område vet man att dörrknackare hör till. För cirka två år sedan hade jag säkerligen minst en dörrknackare varannan vecka som ville både det ena efter det andra. Därefter skaffade jag en schäferhund – och har på två år inte haft en enda. Men om man vill slippa påfrestande människor som inte lämnar en i fred utan att skaffa hund, kan man istället göra som svenska Lena gjorde – och det var alldeles genialiskt!

Går mot modernare tider.

Jehovas Vittnen har i alla tider varit kända för att gå från dörr till dörr och försöka att rekrytera individer till sin församling. Men i samband med att samhället blir alltmer modernt har även de anpassat sig – precis som alla andra: den digitala kommunikationen. Förutom sociala medier och internet använder de sig numer också utav SMS-rekrytering, vilket har fått många att se rött.

Annons

Svenska Lena Johansson fick ett SMS från Jehovas Vittnen, där de uppmanade henne till att besöka deras officiella hemsida för att ”få svar på livet”. Men Lena vet ju så klart redan svaret på livet, och det var hon noga med att berätta för dem.

Ny form av rekrytering.

– Jag kände mig lite provocerad och funderade på hur jag kunde bemöta detta på ett bra sätt, berättar hon för Expressen, samtidigt som hon fyller i att hon blev förvånad över att få ett SMS från Jehovas Vittnen, då de tidigare bara har knackat på hennes dörr.

Hur gör man då för att förklara att man redan har livets alla svar, som Jehovas Vittnen ville att hon skulle uppsöka? Jo, man gör precis som Lena gjorde – och det är helt genialiskt! Se SMS-konversationen nedanför.

Inget svar!

Uppenbarligen vet Lena hur man ger svar på tal, för något svar från Jehovas Vittnen fick hon aldrig, och någon mer kontakt har de inte tagit med henne.

Bör flera göra som Lena? DELA artikeln med dina vänner, så även de kan ta del av ”livets mening”!

Dela på Facebook

Annons