WOW

Snart är den nya manliga sexroboten här – med konstgjord penis

Annons
av nuntium
12 september, 2019
Annons

Är det här årets julklapp 2019? Förmodligen inte, men den nya manliga sexroboten verkar onekligen verklighetstrogen.

Jämställdheten börjar koppa ikapp även på sexrobot-marknaden. Sedan en tid tillbaka så finns det flera olika kvinnliga sexrobotar, och nu får de även en manlig version.

Annons

Företaget bakom den kvinnliga sexroboten, och nu även den manliga, heter Realbotix, skriver Daily Mail. Det är inte bara utseendet hos robotarna som är realistiskt, utan man kommer även kunna skräddarsy deras personlighet.

Detta är möjligt genom en artificiell intelligens-app – Harmony AI- där man kan styra roboten. Användaren kommer själv kunna bestämma robotens personlighet efter sina egna önskemål för en så verklighetstrogen upplevelse som möjligt.

Male sex robots with bionic penises will be rolled out this year according to the pioneer of pleasure behind the popular female versions that dropped last year

Källa: Daily Mail/Realdoll

Fått kritik för objektifiering

Företaget har tidigare fått kritik för att de objektifierar kvinnor med robotarnas stora bröst, något som VD:n Matt McMullen avfärdar. Han menar att deras robotar är mer än bara sexdockor och kan ses som en livspartner för kunderna.

Till den viktiga frågan: hur välutrustad kommer den manliga robotens artificiella penis vara? Svaret är väldigt, om man ska tro McMullen. Han försäkrar oss om att sexrobotens privata delar kommer finns i alla storlekar och former.

Kommer folk verkligen att köpa de avancerade sexrobotarna? Den kvinnliga versionen har sålt som smör, och enligt forskaren David Levy så är det troligt att den manliga roboten också blir en succé. Levy är en av världens ledande AI-forskare och menar att det finns en efterfrågan efter robotar och att kvinnor som gillar att bli tillfredsställda av en vibrator även kommer älska en robot som kan ”krama dem”.

Harmony allows android companions to talk, learn and satisfy customer's sexual desires. Currently there are only only female versions of Harmony avatars and robotic heads but founder Matt McMullen thinks there is a demand for male versions

Källa: Daily Mail/Realdoll

Är ni intresserade av den manliga sexroboten? Då får du nog börja spara redan nu. Den kvinnliga versionen kostar omkring 15 000 amerikanska dollar, och en liknande prislapp är trolig även för den manliga modellen. Men och andra sidan så får man en ”livskamrat” för pengarna!

Annons
Dela på Facebook