Knep

Slipp parkeringsböter i all framtid med de här enkla tipsen

Annons
av nuntium
19 augusti, 2019
Annons

Är du lika trött på parkeringsböter som vi? Då borde du definitivt kolla in det här tipset, du blir garanterad att slippa p-böter i fortsättningen.

De flesta av oss trafikanter försöker hålla oss till reglerna så mycket det går. Det händer dock ibland att man fuskar, när man är stressad och sen till jobbet till exempel, och då händer det att man kan råka ut för parkeringsböter.

Annons

Det är såklart inte parkeringsvakternas fel, då gör bara sitt jobb, men det kan ända kännas riktigt surt att åka på dyra p-böter.

Om du vill undvika dyra böter i framtiden så bör du använde dig av guiden nedanför. Följer du den till punkt och pricka så kan inte lapplisorna ge dig böter i framtiden!

Så här undviker du parkeringsböter

1. Det första du ska göra är självklart att hitta en ledig parkeringsplats. Var noga med att du verkligen får stå där, håll utsikt efter skyltar som ”Förhyrda platser” och liknande som kräver tillstånd.

2. När du är säker på att du får stå i rutan så är det dags att leta upp en parkeringsautomat. Se till att betala för hela tiden, oavsett om det är med SMS, app eller kontokort.

3. Om automaten ger dig en lapp så är det viktigt att att du placerar den tydligt på instrumentbrädan, så vakten enkelt kan se den. Om du betalat via en app eller liknande, kontrollera att uppgifterna stämmer.

4. Se till att återvända till din bil inom den angivna tidsramen. I vissa fall kan man förlänga tiden, till exempel i appar, om du är sen.

Källa: Pixnio

Gör rätt för dig

Så enkelt är det. Man kan tycka att det som står ovan är något som alla borde ha koll på. Men eftersom man konstant ser bilar med p böter på sig så verkar informationen inte nått fram till alla bilägare.

Så om du känner att du alltid får p-böter, följ de här stegen så lovar vi dig att de dagarna är över!

Annons
Dela på Facebook