Skitstöveln felparkerar och blockerar för arbetarna – då tröttnar dom och ger svar på tal

Publicerades den 12 mars, 2018

Vissa trafikanter lever i sin egna värld och visar ingen som helst respekt för sina medmänniskor och andra bilister. Du vet de typerna som gör fräcka omkörningar, kör i full fart genom bostadsområden och är allmänt nonchalanta.

Dessa är inprincip livsfarliga och varje gång man stöter på en sådan så funderar man över hur svårt det kan vara att visa lite respekt för sina medmänniskor.

Sedan har vi den skaran människor som parkerar lite hejvilt. Bilisten i den här historien tillhör denna skara människor. Dag ut och dag in så kom den här bilen och parkerade i vägen för arbetarna.

Trots att arbetarna hade bett bilisten att inte parkera i vägen för truckförarnas uppfart. Men eftersom bilisten inte hade någon respekt så fick han med samma mynt tillbaka när arbetarna ledsnade ur totalt.

En förbipasserande fick syn på vad som var på väg att ske. Så han tog upp sin mobiltelefon och började filma.

Mitt på öppna gatan, stod en gaffeltruck och ja… du kan nästan räkna ut resten själv! Truckföraren lyfte bort den felparkerade bilen.

”De frågade mig om det var min bil och om jag kunde flytta dem, men jag förklarade att det inte var min”, säger mannen som filmade klippet till Storytrender.

Det kanske ser brutalt ut men det visade sig att bilen stod parkerad precis utanför uppfarten till truckförarnas jobb.

Det var som sagt inte heller första gången som denna bilen parkerade där. Det skedde mer eller mindre varje dag trots flertalet tillsägelser.

Anledningen till att de parkerar där är troligen för att undvika parkeringsavgifter. Truckförarna ledsnade på det så dom tog saken i egna händer och lyfte bort bilen.

Se truckförarens klockrena hämnd här nedan:

DELA gärna detta klippet med dina vänner om du också tycker att truckföraren gjorde rätt och läxade upp bilisten.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Flickan går upp på scenen – men den oväntade vändningen får domarna att tappa hakan

Skriva 2 bananer och lägg på smördeg, häll sedan över choklad. Resultatet är smaskens!

Beskedet: Danmark inför förbud mot burka och andra ansiktstäckande plagg

Här är världens yngsta föräldrar - helt otroligt!