Fräckisar

Fräckis: Skitstöveln Daniel gifte sig med en tjej från Norrland – 3 dagar senare inser han sitt grova misstag

av nuntium
29 juni, 2019
Annons

Tre män satt på en bänk i centrum och skröt om vilka krav de hade på sina flickvänner. Den ena försökte hela tiden vara värre än den andra, men den största skitstöveln av dom alla fick verkligen vad han förtjänade.

Den första gubben, Henrik, berättade att han hade gift sig med en dam från östkusten. Kravet som han hade var att hon skulle sköta all disk och städning där hemma.

Annons

Men till sin besvikelse så hade Henrik inte märkt någonting av det han trodde dom kommit överens om första dagen han kom hem. Men dagen därpå så kom han däremot hem till ett skinande rent hus – disken var givetvis även den klar.

Den andra snubben hette Pär och han hade gift sig med en kvinna från Skåne. Han hade rätt tydliga order om vad hennes uppgifter var. Han hade talat om för henne att hon var tvungen att sköta all matlagning, disk och städning hemma.

Likadant här så såg Pär inga resultat, men den andra dagen hade det blivit lite bättre.

Tredje dagen märkte han däremot att allt var fixat och det stod en stor fin stek på köksbordet.

Daniel var värst

Den tredje gubben hette Daniel. Han hade gift sig med en kvinna som han träffat medan han var uppe i Norrland och jobbade.

Hans direktiv till fugan var att hon var tvungen att hålla huset städat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten, rensa rabatterna och varje dag kl 18 skulle en middag stå på matbordet.

Daniel berättade att den första dagen hade han inte sett någonting, vilket han inte gjorde den andra dagen heller.

Tredje dagen hade svullnaden lagt sig, så nu kunde han se lite på ena ögat. Han såg nu tillräckligt för att kunna bre sig en macka samt fylla diskmaskinen.

Dela på Facebook

Annons