Historier

Simon vet exakt hur man handskas med en lärare – det han säger är klockrent!

Annons
av nuntium
24 september, 2019
Annons

Ibland när man blir konfronterad med något så reagerar man inte på bästa sätt även om man vet att det inte finns några som helst bevis för vem som gjorde det. Det var precis det som hände för Simon när han ställde klassen en fråga, men snabbtänkt som han är så lyckades han snabbt vända det hela till sin fördel och det han säger i slutet får oss att börja gapskratta.

Det har börjat en ny ung lärare i den lilla byn i Småland som inte alls hade många invånare. En morgon så börjar han den första lektionen med att fråga om någon visste vem som hade varit in på hans trädgård sent på natten och pallat äpplen.

Annons

Han sa: ”Inatt hände det en väldigt tråkig grej. Någon har varit in i min trädgård och pallat äpplen. Inte nog med det så har den eller dom som varit in och pallat äpplen hängt sig i en av grenarna som har gått av. Den grenen var väldigt tjock så jag förstår inte hur man har lyckats. Är det någon här som vet någonting om den här händelsen?”

Alla i klassen var knäpptysta och kollade på läraren. Däremot så var det en kille på sista raden som såg väldigt skyldig ut.

– Vet du någonting om det här, Simon?

– Jag hörde inte vad ni sa, ni pratar så otydligt så det hörs väldigt dåligt här borta.

– Jaha, så du menar att det hörs dåligt. Om du vill kan vi byta plats, så får ställa en fråga till mig så ska jag svara dig.

Simon och läraren byter plats. När Simon kommer fram till katedern frågar han:
– Är det någon som vet vem det var som hoppade ut genom fönstret från min systers rum i natt?

Den unge läraren var tyst en stund, sedan svarade han:
– Du har helt rätt Simon, det hörs väldigt dåligt här borta!

DELA den här roliga historien med dina vänner om du också fick dig ett gott skratt!

Glöm inte att gilla Nuntium för fler roliga historier.

Annons
Dela på Facebook