Kändisar

Sigrid Bernsons gåva till Samir – efter Farmen VIP-vinsten

Annons
av nuntium
21 maj, 2019
Annons

Igår kväll var det final av årets säsong av Farmen VIP. Efter en lång kamp gör Sigrid Bernson, Isabel Adrian, Saga Scott och Anna Sahlene upp om vinsten.

Sista avsnittet bjuds på flera överraskningar som ingen kunnat förutse.

Annons

Årets säsong av Farmen VIP har bjudit på många överraskningar och igår kväll var det dags för final.

Kändisar har kämpat under flera veckors tid för att ta hand om en går som man gjorde för hundra år sedan. Av de tävlande var Anna, Sigrid, Saga och Isabel kvar i sista avsnittet.

Lägger ned yxan

I början av programmet får Anna Sahlene veta att hon skickats direkt till final av de tidigare deltagarna. Kvartsfinalen står därför mellan Sigrid, Saga och Isabel.

Den som hugger sig igenom en stock på snabbast tid vinner kvartsfinalen och Saga chockar sina medtävlanden genom att lägga ner yxan innan tävlingen ens börjat.

– Jag kommer inte göra den här tävlingen för jag känner att Farmen är mer än en tävling för mig. Och jag ser mycket hellre att du står i final och faktiskt kan vinna det här, säger Saga till Sigrid och fortsätter:

– Så jag vill inte fajtas mot dig, för jag vet att jag hade vunnit.

Källa: TV4

Semifinalen står därför mellan Sigrid Bernson och Isabel Adrian och tävlingen handlar om ögonmått där de tävlande får väga och mäta upp en stör.

Sigrid vinner tävlingen och får möta Anna Sahlene i final.

Sigrid och Anna gör upp i de fysiskt krävande grenarna grinden och sågen, båda grenarna vinns av Sigrid, vilket ger henne två poängs försprång inför husförhöret.

Källa: TV4

Ytterligare två poäng går till Sigrid efter segern och efter en jämn match i husförhöret utropar Paolo Roberto att Sigrid Bernson står som segrare i Farmen VIP 2019.

– Det känns som jag drömmer. All den här jävla skiten varje dag, bajs, gå upp tidigt, jobba stenhårt, inte äta – det var fett värt det. Här står jag nu, och jag vann, säger Sigrid efter vinsten.

Vinnaren får 200 000 kronor att skänka till välgörenhet.

Källa: TV4

– Det var väldigt svårt att välja, men jag kommer att välja att ge pengarna till en väldigt liten organisation där det inte läggs så mycket pengar. Min pojkvän har en ögonsjukdom som heter visual snow och det finns bra forskning för det i USA. Så jag kommer att skänka pengarna dit för det finns många som behöver den hjälpen, säger Sigrid Bernson.

När Farmen VIP spelades in var fortfarande Sigrid och Samir tillsammans. Samir har tidigare berättat om ögonsjukdomen till Hänt.

– Jag vill gå ut med det för att någon ska börja forska om det. Jag kanske inte hinner få hjälp under min livstid, men man måste lyfta upp den här sjukdomen så att folk tar den på allvar. Det finns många som är drabbade och som behöver hjälp, sa Samir Badran till Hänt 2017.

Annons
Dela på Facebook