WOW

Shelby hyllas av internet efter sminkbilden från bilolyckan

Annons
av nuntium
15 oktober, 2019
Annons

Efter att varit med om en bilolycka så tar Shelby Pagan en selfie på sjukhuset. Bilden har skapat stor uppmärksamhet, allt på grund av en liten detalj.

Shelby Pagan var med om en läskig bilolycka när hon körde in i vägrenen på en motorväg i Massachusetts, USA. Hon väntade sedan i bilen på att bärgningsbilen skulle komma, med varningslamporna på. Tyvärr så upptäckte inte en distraherad förare detta och krockade in i Shelbys bil i 90 kilometer i timmen. Hon fick föras till sjukhus med ambulans, där hon stannade i åtta timmar.

Annons

När Shelby skulle berätta om olyckan för omvärlden valde hon dock ett kreativt sätt, genom att göra en hyllning till en av sminkprodukterna hon hade använt vid tillfället. Hon tog en selfie och skrev en text under:

”Mascaran rann nedför mitt ansikte när jag grät, och alla andra produkter hade smetats bort under färden till sjukhuset. Men inte min eyeliner”.

Källa: Twitter

Sminkrecensionen gjorde succé

Shelby publicerade selfien, som från början var tagen för att dokumentera skadorna, på Twitter. Där blev hon uppmanad att skriva en recension av sina sminkprodukter, som verkade ha klarat kraschen väldigt bra.

När en annan Twitter-användare uppmärksammade Shelbys recension så började Tweeten bli viral och delades över 150 000 gånger samt hade över 400 000 gillamarkeringar.

Det var uppenbarligen en bra produkt, för en annan användare publicerade en bild där även hon varit med i en bilolycka med samma eyeliner. Även i de fallet hade sminket suttit kvar efter olyckan.

Shelby. Källa: Twitter

Vi är glada att Shelby klarade sig med hälsan i behåll. Om ni är nyfikna på mirakel eyelinern så heter den ”Kat Von D Tattoo Liner”.

Annons
Dela på Facebook