Oj

Såhär lyckades Idol-vinnaren Martin Almgren med sitt viktras på bara en månad – ”Fantastiskt!”

Annons
av nuntium
26 oktober, 2018
Annons

Under den senaste tiden som varit har Martin Almgren totalt rasat i vikt och nu hyllas han på sociala medier för sitt hårda arbete.

Martin är en svensk artist som gjorde en väldigt imponerande resa från att vara lastbilschaufför till att vinna Idol.

Annons

Nu har han gjort ännu en imponerande resa, en viktresa som är helt fantastisk.

Genom hans samarbete med Viktklubb, har Martin rasat i vikt, hela 13 kilo på endast en månad.

Att vara lastbilschaufför är inte den hälsosammaste livsstilen då det är väldigt mycket stillasittande och en hel del skräpmat längs vägarna.

– De slutade ofta med att det inmundigades en hel del mat och dryck. Det ingår lite i det livet så tid till bra kost och träning fanns inte. Som mest vägde jag 180 kilo. Vid något tillfälle gick jag ner genom att inte äta alls i veckorna och desto mer på helgerna – men det var inte hållbart, säger Martin Almgren till Aftonbladet.

Martin vann Idol år 2015 och har sedan dess turnerat.

– Sitter man i en bil eller på ett tåg är det svårt att låta bli att fördriva tiden med att äta. Och problemet är att det inte finns bra mat att få tag på. Visst kan du gå in på en mack och köpa ett äpple eller kvarg. Men så kommer man till kassan där det till tjugo korvar och femtio chokladkakor..

Numera har Martin en hälsosam livsstil och mer regelbundna måltider, och det är nästan ständigt nyttiga alternativ.

– Vet jag att jag ska sitta en halv dag i bilen tar jag med saker som fungerar för mig. I början undvek jag mackar med butiker, men nu har suget minskat så jag kan gå in utan att köpa med massa skit. Sedan går det inte att tvärsluta, jag har alltid varit en snabbmats-addict. Däremot genomgår jag en avtrappning, berättar Martin.

Se klippet ovan.

Annons
Dela på Facebook