Oj

Roxy beställde hem en ny bikini – då ser hon fläckarna i trosan

av nuntium
28 mars, 2019
Annons

23-åriga Roxy Morris från Bournemouth fick hem en ny bikini som hon beställt på nätet. När hon fick se bikinitrosan blev hon riktigt äcklad.

Roxy hade beställt en bikini från klädjätten ASOS och när hon väl fick hem den ville hon testa den direkt.

Annons

Hon och hennes pojkvän skulle åka till Grekland på semester och därför beställde hon hem bikinin med expressleverans för att få den så fort som möjligt.

När Roxy hade tagit på sig bikinitrosan till knäna såg hon någonting konstigt i trosan. Hon tog en närmare titt och när hon såg att det var mensfläckar höll hon på att spy.

Roxy Morris

I hennes nya bikinitrosa fanns det mörkröda fläckar runt om den klisterlapp som sitter för att skydda trosan, ifall kunde skulle vilja lämna tillbaka plagget.

Efter att hon kontaktat ASOS kundservice fick hon till svar att hon kunde få pengarna tillbaka eller ett par nya trosor – men inte både och.

Roxy är nu väldigt besviken över hur de handskas med situationen och hur trosorna har accepterats som retur för att sedan skicka ut dem till en annan kund.

Enligt Roxy såg det ut som att hygienskyddsplasten hade blivit ersatt.

”Blodet ligger runt hygienskyddsmärken – vilket är helt rent, så jag antar att de har ersatt etiketten med en ny, och tänkt att de kunde komma undan med det”, säger Roxy till The Sun.

Det är inte första gången som klädmärket PrettyLittleThing har kritiserats på ett liknande sätt.

Dela på Facebook

Annons