Kändisar

Roger Pontare gick ner 18 kilo – 2 månader känner vi knappt igen honom

av nuntium
16 mars, 2018
Annons

Efter att ha drabbats av en mystisk ögonsjukdom så bestämde sig Roger Pontare att bryta sin ohälsosamma livsstil efter att hans son Vincent tillsammans med sin flickvän ryckt in.

Det var efter sonen Vincent och hans svärdotter Agnes Carlsson hoppade in som Roger Pontare rasade i vikt. Han gick från 106 kilo till 88 kilo på bara två månader.

Annons

I en exklusiv intervju med Aftonbladet berättar Roger Pontare:

– Det är obehagligt mycket på så kort tid, säger han till Aftonbladet.

Roger Pontare ska vara med i ”Stjärnornas stjärna” på TV4 nu på lördag och när han kliver upp på scenen kommer han vara betydligt tunnare än förut.

Han berättar för Aftonbladet att han känner sig lätt och att han kan ta sig ”ett språng” och skrattar.

Tack vare sonen Vincent och hans flickvän Agnes så gick han ner totalt 18 kilo på två månader efter att dom hjälpte honom att komma igång med en diet.

Det var vid nyårsafton som han hade gått upp mycket i vikt. När Pontares son Vincent sa ”Nu ska vi köra detox, vi kommer upp, jag och Agnes”, så satte de igång i 10 dagar.

I början var det jobbigt och Pontare mådde dåligt och hade ont i huvudet. Men efter 5 dagar så började det hela vända.

Pontare har haft en mystisk ögonsjukdom som läkarna inte riktigt vetat vad det är men nu efter att ha gått ner i vikt så har han känt sig andningen bättre.

– Gått ner i vikt nåt enormt har jag gjort av den här detoxen efter nyår. Det är det nya för det finns inga mediciner eftersom det inte finns nån diagnos. Men nu känner jag att nog fasen blir det ordning på ögonen snart även om det tagit tid, nu har jag haft det i nästan två och ett halvt års tid, berättar han för Aftonbladet.

Så här ser Roger Pontare ut efter viktraset:

Källa: Printscreen Google

Tryck på ”Gilla” om du också tycker Roger Pontare varit riktigt duktig som gått ner 18 kilo på bara 2 månader!

Dela på Facebook

Annons