Kändisar

Robinson-vinnaren Klas Beyer har hittat kärleken – därför håller han detaljerna hemliga

Annons
av nuntium
28 juni, 2019
Annons

Klas Beyer blev en publikfavorit i årets Robinson. Efter tio veckor av kamp på en öde ö stod han till slut som segrare. Den annars så öppna Klas berättar nu varför han inte vill prata om sin nuvarande kärleksrelation.

Avslutet på Robinson 2019 blev rafflande. I finalen kämpade Klas Beyer, 30, mot Fia Grönborg, 23, Emilio Strukelj, 28, och Bonnie Barria, 45, innan han till slut stod som segrare och fick motta prissumman på 500 000 kronor.

Annons

Klas blev väldigt populär hos tittarna under säsongen och i en intervju med Hänt berättar han om sin popularitet hos kvinnor.

– Så här är det. Jag blir kär jävligt snabbt. Behöver bara träffa en människa en enda gång för att jag ska bli kär. Sedan kan jag bli okär lika snabbt – om relationen visar sig vara obra. Jag är en drömmare och romantiker, jag blir lätt uppfylld av en annan människa och dras med och blir kär. Bara i år har jag varit kär fyra gånger – och okär tre gånger, har Klas Beyer sagt till Hänt.

Singel och dejtar

Publikfavoriten är öppen med att han är singel och just nu dejtar en person. Han vill dock understryka att det inte handlar om någon flickvän.

– Det är inte en flickvän. Jag vill gärna poängtera det. Det är fortfarande dejting, sa han till Hänt och fortsätter:

– Fan, jag vet ju inte alls själv vad allt är eller inte är. Det är svåra grejer det här. Men det är underbart! Vi har det underbart och kul!

Lägger locket på

Klas Beyer verkar dock värna om sitt privatliv. När han senare får frågan om hur hans kärleksliv går så väljer han att undvika frågan.

– Jag tror att jag struntar i att svara på det, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det känns gött att ha lite privatliv, svarar Klas Beyer.

Klas Beyer är hemlighetsfull om sitt dejtande och ryktena om hans potentiella partner kommer garanterat fortsätta.

Annons
Dela på Facebook