Hemskt

Rattfyllo kraschar in i bröllopsbilden – Efteråt gör polisen en fasansfull upptäckt

Annons
av nuntium
7 juni, 2019
Annons

Sjuåriga Katie Flynn var blomsterflicka för sin moster Lisas bröllop. Under en dag av glädje och gemenskap kunde de drygt 200 gästerna se den lilla flickan gå ner för gången med sin fina klänning. Vad de inte visste var att det var sista gången de fick se Katie vid liv.

Bröllopet ägde rum den 2 januari 2005. Efter festligheterna skulle Katie åka hem med sina sina föräldrar, Jennifer och Neil samt brudens föräldrar Christopher och Denise.

Annons

”Jag kommer ihåg att jag tittade in i limousinen och vinkade adjö. Hon vinkade men du tänker inte att detta är ögonblicket när du ska se någon för sista gången”, berättade brudgummen David för CNN.

Limousinen rullade ut på motorvägen i Long Island med familjen i baksätet. Men de var inte ensamma på vägen. Martin Heigen, 24, var också ute och åkte. Tyvärr kraftigt berusad och på fel sida av vägen.

Katie Källa: Imgur

Martin hade efter 14 drinkar en promillenivå som var mer än tre gånger så hög som tillåtet och körde rakt mot familjens limousin. Med en fart på 110 km/h kraschade han in i familjen.

Limousinens chauffören krossades av motorn och dog omgående. Pappa Neil bröt ryggen och systern Grace satt fast i vraket.

Mamman Jennifer hade lyckats ta sig ur bilen och letade nu efter Katie, som ingen såg till. Efter en stunds letande bevittnade hon den fruktansvärda synen av sjuåriga Katie, halshuggen av sitt eget bilbälte.

Källa: Imgur

Efter olyckan åkte polisen snabbt dit. Först på plats av poliserna var Michael Tangney, som var brudens farbror och varit på bröllopet bara någon timme tidigare.

”Jag gick till bakre delen av limousinen när en man kom fram till mig och sa ‘Gå inte närmare, det är riktigt illa’. Jag öppnade bakdörren till limousinen och insåg att det var min familj som låg där inne”, säger Michael Tangney.

Michaels skräckupplevelse var inte slut där. Efter en liten stund såg han hur Jennifer kom ut ur vraket, med sin lilla dotters huvud i händerna. Resten av Katies kropp låg kvar i bilen, i sin vackra bröllopsklänning.

Jennifer kunde inte skiljas från Katie och satt på vägkanten med sin dotters huvud i händerna. Medan räddningspersonalen drog ut resten av hennes familj från bilvraket tog den bedrövade mamman farväl av sin dotter. Hon kysste Katies ansikte en sista gång innan hon lämnade över henne till sin farbror.

Källa: Imgur

Gärningsmannen Martin Heidgen fick 18 års fängelse för två mord. Men det hjälpte inte en familj i spillror. Efter händelsen har föräldrarna Jennifer och Neil valt att öppet prata om den tragiska dagen där de förlorade sin dotter.

”Eftersom ingen borde leva det livet som jag gör, kände jag ett ansvar, en skyldighet att stå upp och berätta vår historia”, säger Jennifer.

”Jag hoppas att genom att känna den förödelse som vi genomlevde den natten och fortfarande fortsätter att leva igenom, kan vi förhoppningsvis se allvaret i rattfylla och som det brott det faktiskt är, förhoppningsvis kommer vi att rädda fler i framtiden”.

En otroligt tragisk historia om en familj som gick ett öde till mötes som ingen förtjänar. Tyvärr är rattfylleri fortfarande vanligt förekommande och skördar offer hela tiden. Den här historien påminner oss återigen om de fruktansvärda konsekvenserna av att köra bil påverkad.

Annons
Dela på Facebook